Επιλογές πάνω στη Ρόμα

Επιλογές πάνω στη Ρόμα

Ο μήνας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προγνωστικα ποδοσφαιρο. Τα συνεχόμενα ταμεία με 100% ευστοχία στις επιλογές αποδεικνύουν αυτό που έχω πει πολλές φορές από εδώ μέσα. Το κλείσιμο της σεζόν αποτελεί την καλύτερη περίοδο ενός παίκτη. Και τώρα μπαίνουμε στους τελικούς. Ο πρώτος έρχεται στο Γιουρόπα Λιγκ, με την Σεβίλλη να αντιμετωπίζει την Ρόμα. Σπουδαία μάχη.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Σεβίλλη – Ρόμα Προγνωστικά

Νομίζω ότι Σεβίλλη – Ρόμα είναι ο καλύτερος τελικός που θα μπορούσαμε να έχουμε έτσι όπως προέκυψαν οι κληρώσεις. Η Σεβίλλη που έχει το απόλυτο στους τελικούς απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο που έχει χτίσει και αυτός με τη σειρά του το δικό του απόλυτο. Ένα από τα δύο θα σπάσει και νομίζω ότι αυτό θα είναι των Ισπανών.

Η Ρόμα είναι εκνευριστική για όποιον θέλει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν διαθέτει wingers άρα δεν έχει την ατομική ενέργεια που θα σε ενθουσιάσει, πηγαίνει σε ένα σετ παιχνίδι ανεξάρτητα με ποιον έχει αντίπαλο. Προσέχεται τα νώτα της παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε σε πολλές αναμετρήσεις και στερείται φαντασίας στο δημιουργικό κομμάτι. Κατάφερε όμως να φτάσει στον τελικό, να αποκλείσει στη σειρά Σοσιεδάδ, Φέγενορντ, Λεβερκούζεν. Την τελευταία με κλασικό τρόπο αλά Μουρίνιο. Θεωρώ ότι ψοφάει να παίρνει τέτοιου τύπου προκρίσεις, τέτοιου τύπου παιχνίδια. Και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει ξανά.

Η ζωή του όλη να κυλάει ένα ματς στο ο-0 και να το παίρνει με αυταπάρνηση και θυσία στο τέλος. Αν θα του βγει το σενάριο ακριβώς έτσι, θα φανεί αργά το βράδυ αλλά στο βασικό μου ποντάρισμα αυτό θα ακολουθήσω. Το διπλό με χαμηλό σκορ.

Θεωρώ τεράστιο λάθος την απόδοση στις περισσότερες κάρτες της Ρόμα. Μπορεί η Σεβίλλη να έχει κατά μέσο όρο ελάχιστες περισσότερες κάρτες ανά ματς στη διοργάνωση όμως δεν θεωρώ τόσο μεγάλο αουτσάιντερ την ιταλική ομάδα. Στο 2.88 θεωρώ ότι έχουμε μια αγορά που πραγματικά αξίζει, ειδικά από την στιγμή που πιστεύω ότι η Ρόμα θα πάρει κάποια στιγμή το προβάδισμα και θα προσπαθεί να το διασφαλίσει.

Θα μείνω σε αυτές τις δύο επιλογές. Αν μπορούσαμε να τα πούμε και στο Live θα ήταν ιδανικό αφού είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προκύψουν καλές επιλογές. Πάμε όμως σε αυτά τα δύο στοιχήματα για να ολοκληρώσουμε ιδανικά τον Μάϊο.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ