Miss match στο βορρά

Miss match στο βορρά

Δράση στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Επιβεβαιώθηκε το “δυνατό” σημείο της Κυριακής, με το Χ2 & Under 3.5 της Κάντιθ, αλλά ο απολογισμός της στήλης έγραψε οριακές απώλειες (-3.4 μονάδες) καθώς χάθηκε το Over 2.5 στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, χάθηκε και το παρολί.

Πολύ περιορισμένo σε επιλογές για προγνωστικά στοιχήματος το σημερινό κουπόνι, αλλά στον ευρωπαϊκό βορρά υπάρχει συνθήκη για ποντάρισμα.

Βάρμπεργκ – Χάκεν

Σήμερα κλείνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Σουηδία, με την ουραγό της Allsvenskan, Βάρμπεργκ να υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Χάκεν.

Σε τροχιά υποβιβασμού από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι, δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη στην σεζόν (0-5-5), τα δύο τελευταία εντός τα έχασαν με 9 γκολ παθητικό από Μάλμε και Νόρκεπινγκ!

Η Χάκεν αντέδρασε άμεσα στην εκτός έδρας ήττα από την Τζουργκάρντεν, με το πειστικό 4-1 επί της Γκέτεμποργκ, φτάνοντας τα 29 γκολ ενεργητικό σε 11 αναμετρήσεις! Έχει ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή με ένα διπλό σήμερα.

Θα στηρίξουμε την ποιοτικότερη ομάδα, αν παρουσιαστεί σοβαρή η Χάκεν αναμένεται να περάσει με μεγάλο σκορ από την έδρα της προβληματικής Βάρμπεργκ. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.94.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Βάρμπεργκ – Χάκεν  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.94)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ