Πετάει πιο ψηλά απ’ τον… αετό

Πετάει πιο ψηλά απ’ τον… αετό

Πράξη δεύτερα στον μικρό τελικό της Basket League.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. H Καρσίγιακα έπιασε στον ύπνο την Τουρκ Τέλεκομ χθες μέσα στην Άγκυρα και έκανε το break στους ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, διαψεύδοντας με το εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο που έκανε την πρότασή μας για νίκη των γηπεδούχων.

Απόδειξη ότι στο κορυφαίο επίπεδο κάθε πρωταθλήματος οι ισορροπίες είναι λεπτές και κάθε ομάδα στη βραδιά της μπορεί να κερδίσει την οποιαδήποτε. Όπως έκανε και η Μπανταλόνα χθες μέσα στη Μαδρίτη, επί της Ρεάλ!

ΠΑΟΚ – Περιστέρι Προγνωστικά

Εμείς συνεχίζουμε γνωρίζοντας αυτές τις κακοτοπιές και θα πάμε στοίχημα με τον ελληνικό «μικρό τελικό», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι. Είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσά τους, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να προηγείται με 1-0, μετά το δύσκολο 71-65 του πρώτου αγώνα μέσα στο Περιστέρι.

Εκεί και οι δυο ομάδες δεν έπαιξαν και το καλύτερό τους παιχνίδι, το Περιστέρι είχε έναν Μπίλαν πολύ αποτελεσματικό, με double/double και 21 πόντους με 12 ριμπάουντ, οπότε δεν το ενόχλησε πολύ η «αφλογιστία» του Φρανσίσκο και η αστοχία του Ντένμον, αφού βρήκε 15 πόντους κι απ’ τον Κασελάκη.

Αντίθετα «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ η μετριότητα του Ράιλι, που έχει ένα πρόβλημα οικογενειακό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και φέρεται επηρεασμένος, και του Χαντς, με αποτέλεσμα να είναι κορυφαίος ο αρχηγός και ακούραστος Μαργαρίτης.

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον παράγοντα έδρα μαζί τους, χωρίς βέβαια να περιμένουμε ένα γεμάτο «Παλατάκι», οπότε θα είναι πιο παθιασμένοι και αποφασισμένοι για το 1-1, όμως εξαρτώνται πολύ απ’ τους τρεις περιφερειακούς τους, Ράιλι, Χαντς και Φράνκε και η βραδιά αυτών θα δείξει αν μπορούν να τα καταφέρουν για την ισοφάριση.

Περιμένουμε έναν αγώνα ισορροπημένο, με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, όμως παρά τον παράγοντα έδρα, πιστεύουμε ότι το Περιστέρι είναι γενικά καλύτερο σαν ομάδα, έστω και στις… λεπτομέρειες. Έτσι θα πάμε στη νίκη του, ήτοι στο «διπλό», με απόδοση 2.07, που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ για πιο μεγάλη απόδοση υπάρχει το διπλό με under, που πληρώνει 3.90. Δεν ξεχνάμε το double/double του Μπίλαν, που έκανε και στον πρώτο αγώνα και τα πάνω από 3 τρίποντα του Φράνκε.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:16 ΠΑΟΚ-Περιστέρι | 2 (2.07)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ