Στη νίκη της Φιορεντίνα

Στη νίκη της Φιορεντίνα

Ο τελικός του Europa Conference στο προσκήνιο.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο, στο οποίο πολλά από τα σενάρια που κυκλοφορούσαν επαληθεύτηκαν προς όφελος των παικτών του στοιχήματος, ειδικά στο κουπονι στοιχηματος της Κυριακής.

Δεν ξέρω πόσοι τα εμπιστευθήκατε και τα ακολουθήσατε αλλά το φινάλε της σεζόν αποδείχθηκε χρυσό για τους περισσότερους και “ματωμένο” για τους μπουκ αφού τα σπασίματα σε επιλογές φαβορί ήταν ελάχιστα.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί συνεχίζονται με την πρώτη αγγλοιταλική αναμέτρηση της εβδομάδας, η οποία θα κρίνει τρόπαιο. Στην πανέμορφη Πράγα, η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Δύο ομάδες, οι οποίες δύσκολα θα έβλεπαν τη λάμψη ενός ευρωπαϊκού τροπαίου αν δεν είχε γεννηθεί αυτή η διοργάνωση από την ΟΥΕΦΑ. Στην 2η σεζόν της, μετά την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου από την Ρόμα, Φιορεντίνα και Γούεστ Χαμ συνθέτουν έναν αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, περισσότερο από το περσινό της Αλβανίας.

Η Φιορεντίνα έφτασε αθόρυβα στο τελευταίο σκαλοπάτι και της μένει ένα βήμα ακόμη για να κάνει το άλμα προς το τρόπαιο. Έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα αγωνιστεί σε τελικό όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί μια σεζόν επιτυχημένη.

Βελτίωσε πολύ το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της από τα Χριστούγεννα και έπειτα, με τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ να την ευνοεί αναμφισβήτητα. Ανασταλτικά δεν πονάει ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό. Δίνει δικαιώματα, κάτι που φάνηκε και στα προημιτελικά, στη ρεβάνς με την Λεχ Πόζναν.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της μπορεί να έφτασε μέχρι και στους πρόποδες κινδύνου με υποβιβασμού όμως το φίνις που έκανε ήταν καλό. Μέσα στο γενικότερο καλό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι εμφανίσεις της, ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που της χάρισε άνετα την παραμονή.

Ο Νταβίντ Μόγιες αναμφίβολα θα χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της ιστορίας της. Και ο Σλάβεν Μπίλιτς κατάφερε πριν χρόνια να της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά ούτε κάτά διάνοια δεν έφτασε μέχρι στα βάθη μιας διοργάνωσης.

Αγωνιστικά μιλώντας, η Φιορεντίνα έχει τον τρόπο να αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος για την Γούεστ Χαμ, η οποία επιθετικά δεν βγάζει μάτια. Ανασταλτικά οι Άγγλοι έχουν τον τρόπο τους όμως το ατομικό ταλέντο των “βιόλα” ειδικά σε περιπτώσεις οριακού αουτσάιντερ, αξίζει ένα ποντάρισμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ 1 (2.88)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ