Το καλύτερο ημίχρονο ever

Το καλύτερο ημίχρονο ever

Αυτή λοιπόν η ομάδα αξίζει πραγματικά να πάρει το Champions League. Θα είναι η απόλυτη επιβράβευση του ποδοσφαίρου που παίζει. Του ποδοσφαίρου που παίζει ο Γκουαρδιόλα.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome. Η αποψινή είναι βραδιά Champions League αλλά θα μου επιτρέψετε, πριν πάω στο ματς για προγνωστικα στοιχηματος, να γράψω δύο πράγματα για τον Χοακίν και αυτό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης.

Ως γνωστόν, ο Χοακίν κρέμασε τα παπούτσια του. Έδωσε τέλος σε μία καριέρα η οποία κράτησε 23 χρόνια. Σε καμία φάση της καριέρας του δεν ήταν ο top ποδοσφαιριστής. Ήταν γρήγορος, εκρηκτικός, είχε το ένας μ’ έναν, ήταν εξαιρετικός στο χώρο αλλά ως εκεί. Δεν έπαιξε σε κάποιο από τα πολύ μεγάλα κλαμπ. Δεν του περισσεύουν οι τίτλοι. Πήρε δύο κύπελλα με τη Μπέτις κι ένα με τη Βαλένθια. Κι όμως ….

Στον αγώνα που διοργανώθηκε προς τιμήν του, ανταποκρίθηκαν ποδοσφαιριστές από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το ”Μπενίτο Βιγιαμαρίν” σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης φιλοξενώντας 59621 θεατές! Το κανάλι La Sexta που είχε τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση από το Μάρτιο του 2022, με 1,5 εκ. τηλεθεατές!! Το ήθος του, η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδων και η φιλανθρωπική του δράση έφεραν αυτά τα νούμερα. Κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων. Μεγάλη υπόθεση, ίσως, η μεγαλύτερη ….

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Προγνωστικά

Αυτό που είδαν τα ματάκια μου στο 1ο ημίχρονο του 4-0 της Σίτι επί της Ρεάλ δεν το είχαν ξαναδεί ποτέ. Δε νομίζω ότι ομάδα, είτε σε συλλογικό επίπεδο είτε σε επίπεδο Εθνικών, έχει παίξει τέτοιο ποδόσφαιρο. Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους. Την αξία του αντιπάλου (η μεγάλη Ρεάλ), την κρισιμότητα του αγώνα (ημιτελικός Champions League) και το χρονικό σημείο της σεζόν (στα τελειώματα της και με φορτωμένους από το βαρύ καλεντάρι ποδοσφαιριστές). Αυτή λοιπόν η ομάδα αξίζει πραγματικά να πάρει το Champions League. Θα είναι η απόλυτη επιβράβευση του ποδοσφαίρου που παίζει. Του ποδοσφαίρου που παίζει ο Γκουαρδιόλα.

Θ’ ασχοληθώ μ’ ένα Combo Bet που περιλαμβάνει over 5,5 κόρνερ της Σίτι, over 1.5 κίτρινες κάρτες για τη Σίτι, Ντε Μπρόινε over 0,5 προσπάθειες στην εστία και any time scorer τον Χόλαντ ο οποίος δε σκόραρε σε κάποιο από τα τελευταία μεγάλα ραντεβού της ομάδας του. Στο ”Μπερναμπέου” σκόραρε ο Ντε Μπρόινε, στο μαγικό ημίχρονο σκόραρε ο Μπερνάρντο Σίλβα, τον τελικό κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ τον καθάρισε ο Γκιντογάν.

COMBO BET ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΣΙΤΙ OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ

ΣΙΤΙ OVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ

ΝΤΕ ΜΠΡΟΪΝΕ OVER 0,5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

ΧΟΛΑΝΤ ANY TIME SCORER

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ