Τρίτη θέση, σαν… πρωτάθλημα!

Τρίτη θέση, σαν… πρωτάθλημα!

Η ουσία είναι ότι πήγαμε, και πάλι, ταμείο, αλλά γυρνάμε σελίδα και πάμε στοίχημα σήμερα με την τρίτη πράξη των ελληνικών τελικών για την 3η θέση, ανάμεσα στο Περιστέρι και στον ΠΑΟΚ.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Εφές του Εργκίν Αταμάν κέρδισε τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και επαλήθευσε την πρότασή μας για νίκη και under, ενώ δικαιωθήκαμε ακόμη και τον… «τζερτζελέ» που θα είχε αυτή η αναμέτρηση, αφού μετά ο επικείμενος προπονητής του ΠΑΟ έκανε το δικό του, γνωστό, show και οι παράγοντες της Φενέρ τρελάθηκαν!

Η ουσία είναι ότι πήγαμε, και πάλι, ταμείο, αλλά γυρνάμε σελίδα και πάμε στοίχημα σήμερα με την τρίτη πράξη των ελληνικών τελικών για την 3η θέση, ανάμεσα στο Περιστέρι και στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος ίσκιος του Μαντί Καμαρά στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Οι σημερινοί γηπεδούχοι προηγούνται με 2-0 νίκες (71-65 και 64-81) και θέλουν άλλη μία για να πάρουν την άκρως τιμητική, αλλά κατά τ’ άλλα ανούσια, τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Αν το καλοσκεφτείς όμως πρόκειται για το… πρωτάθλημα όλων των… άλλων, αφού αν «βγάλεις» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που μονοπωλούν εδώ και χρόνια τον τίτλο, η τρίτη θέση είναι η… πρωτιά σε όλους τους υπόλοιπους.

Υπό αυτό το σκεπτικό, που έχει πει κι ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και ο Φώτης Τακιανός, το κίνητρο υπάρχει εκατέρωθεν και πλέον, μετά το 2-0 (71-65 και 64-81), προφανώς και είναι πιο ισχυρό για τους γηπεδούχους. Μια ομάδα που κακά τα ψέματα εξ αρχής φάνηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει και πολλοί την έχρισαν από νωρίς φαβορί για την 3η θέση.

Ακόμη μεγαλύτερο… πρωτάθλημα είναι για τον ΠΑΟΚ του ούτε μισού εκατομμυρίου μπάτζετ η 3η θέση, ακόμη κι η παρουσία στην τετράδα. Έδειξε πράγματα μέσα στη χρονιά, κέρδισε σημαντικά ματς, έπαιξε Ευρώπη, μείωσε το χρέος του, οπότε το ταμείο μάλλον είναι ήδη «συν».

Απλά ένα 3-0 θα αφήσει με αρνητική «γεύση» τον πάντα απαιτητικό κόσμο, αλλά απών στα περισσότερα παιχνίδια αναλόγως της δυναμικής του, οπότε σήμερα θα παλέψει για το αποφύγει. Θα λείπει ο Σαλούστρος, που έχει πρόβλημα στον ώμο και πιθανόν και ο Σάιμπερτ, που δίνεται ως «αμφίβολος». Δύσκολα να το αποφύγει, το 3-0, αλλά ΠΑΟΚ είσαι, μπάσκετ είναι, μπάλα είναι, ποτέ δεν ξέρεις…

Τα δεδομένα, πάντως, πέραν θυμοσοφιών, είναι πως το Περιστέρι είναι πιο πιθανό να φτάσει στη νίκη, μια που παίζει και στην έδρα του και είναι πλήρες. Άλλωστε και σαν ομάδα είχε καλύτερη εικόνα απ’ τον ΠΑΟΚ, οπότε θα πάμε με τον άσο και το over 153,5 σε απόδοση 2.18, που βρίσκουμε στη Stoiximan, ελπίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δε θα τα παρατήσει αν χάνει από νωρίς με 6-8-10 πόντους.

«Πασπαλίζουμε» τον αγώνα με ατομικά ειδικά στοιχήματα, σε πιο fun δελτία, όπου μας αρέσει το over 2,5 τρίποντα του Φράνκε (2,43), οι over 6,5 ασίστ του Φρανσίσκο (2.50) και να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ντένμον (3,55).

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Περιστέρι – ΠΑΟΚ | 1 και Over 153,5 (2.15)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ