Επιστροφή σε γνώριμα (ένδοξα) λημέρια

Επιστροφή σε γνώριμα (ένδοξα) λημέρια

Δυνατές επιλογές από τη Λατινική Αμερική. Με πίστη στα goal για σίγουρο ταμείο απόψε το βράδυ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στο 1-1 έληξαν τα δύο χθεσινά παιχνίδια στην Αργεντινή που βάλαμε στην στήλη, η ισοπαλία στο Ροσάριο δεν μας έκανε, αυτή στην Κόρδοβα πλήρωσε. Η Νιούελς προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεχόμενη μόλις το 2ο εντός έδρας γκολ σε όλο το 2023! Χάθηκε έτσι το “δυνατό σημείο” στον άσο, αλλά τα ξημερώματα το 1-1 της Ινστιτούτο με την Ράσινγκ αρκούσε για το G/G.

Στις -9.5 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου και πάλι μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι Αργεντίνοι με την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Το νέο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού – Ποιος είναι ο 16χρονος που «τρελαίνει» κόσμο… (vids)

Κολόν – Εστουδιάντες

Απόψε στην Σάντα Φε επιστρέφει ως αντίπαλος ο Εδουάρδο Ντομίνγκες. Ο 44χρονος κόουτς οδήγησε την Κολόν στο μοναδικό μεγάλο τίτλο της ιστορίας της την άνοιξη του 2021, κατακτώντας το Copa de la Liga! Επιστρέφει σε γνώριμα (ένδοξα) λημέρια, θα χειροκροτηθεί από τους γηπεδούχους, όπως έγινε και πέρσι, όταν με την Ιντεπεντιέντε πήρε 2-2 στο ίδιο γήπεδο. Φέτος ταξιδεύει στην Σάντα Φε με μία καλύτερη ομάδα, ένα σύνολο που ο ίδιος έχει βγάλει από την κρίση και τρέχει αήττητο σερί 16 αγώνων (11-5-0)!

Ανώτερη ποιοτικά η Εστουδιάντες, έχει χτίσει χαρακτήρα νικητή στο νέο προπονητικό καθεστώς και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ανασταλτικές αδυναμίες της Κολόν που είναι σε πτωτική πορεία μετά το μπουστάρισμα της δική της αλλαγή κόουτς. Επειδή οι γηπεδούχοι σκοράρουν με συνέπεια μπρος στο κοινό τους θα πάρουμε κάλυψη στο ποντάρισμα της “πίντσα”, επιλογή τοΧ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.02.

Ατλέτικο Τουκουμάν – Γοδόι Κρους

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για την Τουκουμάν που συνεχίζει να αποδίδει σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από το περσινό που στο τέλος του καλοκαιριού την είχε μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον παλεύει για την παραμονή και γι αυτό οφείλεται η προβληματική ανασταλτική λειτουργίας της. Η Γοδόι Κρους είναι καλά, με μόνο μία ήττα (4-4-1) από τότε που ανέβαλε ο υπηρεσιακός Όλντρα και πηγαίνει δίχως άγχος στο σημερινό παιχνίδι για μία νίκη που θα την βάλει ακόμα πιο ζεστά στην κούρσα για το επόμενο Sudamericana.

Δημιουργική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, απειλούν στις μεταβάσεις, την ώρα που η Ατλέτικο έχει σκοράρει στα 13/14 τελευταία εντός έδρας. Προβλέπουμε παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αξιόλογο το 1.96 στο Goal/Goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος

00:00 | Κολόν Σάντα Φε – Εστουδιάντες  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.02)

02:30 | Ατλέτικο Τουκουμάν – Γοδόι Κρους  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.96)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ