Με την ψυχολογία στα ύψη το Καζακστάν

Με την ψυχολογία στα ύψη το Καζακστάν

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει η στήλη του Bethome.gr!

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει η στήλη του Bethome.gr! Σε ρυθμό εθνικών ομάδων κινούμαστε αυτή την περίοδο, σήμερα ξεκινάει η δράση στα προκριματικά του Euro 2024, εκεί από όπου προέρχεται και η σημερινή μας επιλογή.

Σαν Μαρίνο – Καζακστάν Προγνωστικά

Άποντο παραμένει το Σαν Μαρίνο, μετά και τις δυο πρώτες στροφές σε αυτά τα προκριματικά, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Βόρεια Ιρλανδία (0-2 εντός) και Σλοβενία (2-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και παρότι δέχθηκε αρκετές φάσεις, και τα δυο τέρματα που δέχθηκε ήταν αρκετά τυχερά. Κάπως έτσι έφτασε τις 187 ήττες στα 196 παιχνίδια της ιστορίας του, με τη μοναδική νίκη του να είναι σε φιλικό με τη Λευκορωσία στο φιλικό.

Από την πλευρά του, το Καζακστάν έρχεται από την πρώτη του νίκη στα προκριματικά, επικρατώντας με 3-2 της Δανίας, την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω με 0-2 στην ανάπαυλα, έχοντας περισσότερο το ρόλο του θεατή. Ωστόσο, προς το φινάλε ρίσκαρε περισσότερο και εκμεταλλεύτηκε του χώρους που βρήκε, για να φτάσει σε μια επική ανατροπή και να φτάσει στο τρίποντο. Είχε προηγηθεί η ήττα με 1-2 από τη Σλοβενία. Παράλληλα, κάπως έτσι έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Δυο ομάδες που δεν διεκδικούν πολλά από τον όμιλο, πέρα από μια θετική παρουσία, καθώς δεν έχουν την ποιότητα για το κάτι παραπάνω. Με την ψυχολογία στα ύψη το Καζακστάν, μετά και την εντυπωσιακή νίκη επί της Δανίας, δύσκολα θεωρούμε ότι θα έχει απώλεια κόντρα στο πολύ κατώτερο Σαν Μαρίνο, κόντρα στο οποίο έχει το απόλυτο σε δυο συνολικά επίσημα ματς. Επιλογή μας, το Διπλό και Over 3.5 σε απόδοση 2.55 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Σαν Μαρίνο – Καζακστάν: Διπλό και Over 3.5 (2.55 @bwin)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ