Η «τέχνη» της κάλυψης

Η «τέχνη» της κάλυψης

Υπάρχει και ο τελικός του Concacaf πέρα από το Nations League της Ευρώπης και δίνουμε προγνωστικά για το Καναδάς - ΗΠΑ.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Σκωτία με δικαίωσε χθες, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, απέφυγε την ήττα και ουσιαστικά πέρασε ήδη στην τελική φάση του EURO 2024. Θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» αγωνιστικά για να; Μην συμβεί κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν έχει προκριματικά, αφού διεξάγονται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Nations League.

Διαβάστε επίσης: Ο… αποχαιρετισμός του Χεζόνια στον Νίκο Παππά (pic)

Για όσους διαβάζουν πρώτη φορά κείμενο μου, να υπενθυμίσω πως πριν μία εβδομάδα πρότεινα κατάκτηση τροπαίου από την Κροατία σε απόδοση 5,50 στην Fonbet. Οι περισσότερες εταιρείες πλέον προσφέρουν cash out, ο καθένας κρίνει πως θέλει να κινηθεί. Ταυτόχρονα υπάρχει και η «τέχνη» της κάλυψης, αν δεν έχετε δυνατότητα cash out. Για παράδειγμα η Fonbet προσφέρεται την νίκη μετά από παράταση ή και πέναλτι στο 1,55. Αυτό σημαίνει, αν για παράδειγμα έχει ποντάρει κάποιος 10 Ευρώ στην Κροατία να κατακτήσει τον τίτλο, θα έχει κέρδος 45 αν αυτό συμβεί. Μπορεί να αφαιρέσει πλέον τελείως το ρίσκο του στοιχήματος του, έχοντας σίγουρο κέρδος, αν ποντάρει π.χ 35 Ευρώ στο 1,55 της Ισπανίας, 9-10 Ευρώ. Ετσι μπορείτε να τσεκάρετε και την αξία πιθανού cash out… Δηλαδή αν σας δίνει μία εταιρεία μεγαλύτερο ποσό από αυτό, μπορείτε να το επιλέξετε και να δείτε το παιχνίδι χωρίς άγχος. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν σας το προτείνω, απλά σας αναφέρω τις επιλογές σας, ο καθένας κρίνει και αποφασίζει τι θέλει να κάνει.

Καναδάς-ΗΠΑ Προγνωστικά

Nations League δεν έχουμε μόνο στην Ευρώπη, ζήλεψαν και στην Concacaf, με τον τελικό Καναδάς-ΗΠΑ να διεξάγεται ξημερώματα Δευτέρας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στο παγκόσμιο κύπελλο, είχαμε τις ευκαιρίες να τις δούμε, αμφότερες παίζουν σε γρήγορο ρυθμό, αρκετά επιθετικά, κάτι που βοηθάει στο να μπαίνουν γκολ στους αγώνες τους. Το παιχνίδι γίνεται στο Λας Βέγκας, την πόλη του θεάματος, ίσως δούμε και έναν θεαματικό τελικό, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο G/G σε απόδοση 2,02 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Καναδάς-ΗΠΑ G/G(2,02@ Fonbet)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ