Μία ισοπαλία με σημαντικό ρίσκο

Μία ισοπαλία με σημαντικό ρίσκο

Δυνατό παιχνίδι στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Ζουβεντούδε πήρε τη νίκη που περίμενα, με ανατροπή μάλιστα, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει την χθεσινή μου πρόταση στα προγνωστικά στοίχημα. Σήμερα δεν έχει αγώνες στη Βραζιλία, θα ασχοληθώ με παιχνίδια από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της Νοτίου Αμερικής. Άλλωστε πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Αυτό όμως έχει αντίκτυπο στις αποδόσεις, με τις περισσότερες χαμηλές. Γι’ αυτό και θα ασχοληθώ μόνο με έναν από τους αγώνες του Κόπα Σουνταμερικάνα. Και θα επιλέξω ένα σημείο υψηλού ρίσκου, μία ισοπαλία.

Ντεφένσε Χουστίσια – Μιγιονάριος Μπογκοτά Προγνωστικά

Η Ντεφένσε Χουστίσια είναι πρωτοπόρος στον όμιλο, στο +2 από την δεύτερη Μιιγιονάριος Μπογκοτα. Η πρώτη θέση οδηγεί απευθείας στους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα, η δεύτερη στα πλέι οφ, εκεί που θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα υποβιβαστεί από το Κόπα Λιμερταδόρες, για να περάσει στους “16” του θεσμού. Αλλά και η Μιγιονάριος δεν έχει εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση, θέλει ένα βαθμό για να την έχει σίγουρη. Από τη στιγμή που ο ένας βαθμός δίνει την πρόκριση στην πρωτοπόρο Ντεφένσα Χουστίσια και οδηγεί την Μιγιονάριος Μπογκοτά στα play offs, ίσως η ισοπαλία βολέψει και τις δύο. Και με την Μιγιονάριος να έχει 8 ισοπαλίες σε 18 εκτός έδρας αγώνες φέτος, έχει αξία το ποντάρισμα στο Χ το 3,10 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:00 Ντεφένσα Χουστίσια – Μιγιονάριος Μπογκοτά Χ (3,10)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ