Δύο διπλά στην Σέριε Α και η πρώτη νίκη του Ενρίκε

Δύο διπλά στην Σέριε Α και η πρώτη νίκη του Ενρίκε

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Τσάρλυ

Η Αταλάντα αξιοποίησε το βάθος στο ρόστερ της και με τις αλλαγές, που έκανε στο παιχνίδι με την Σασουόλο κατάφερε, να αυξήσει την πίεση και να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, στην πρεμιέρα, στην έδρα της Σασουόλο. Παρότι ο Γκασπερίνι, την περασμένη χρονιά φαινόταν φευγάτος και έτοιμος να εξαργυρώσει την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει στο Μπέργκαμο παρέμεινε στην ομάδα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος.

Φροζινόνε – Αταλάντα Προγνωστικά

Γέμισε το ρόστερ της

Το ρόστερ, όμως το καλοκαίρι γέμισε. Η αρπαγή του Σκαμάκα μέσα από τα χέρια της Ρόμα, η μεταγραφή του Ελ Μπιλάλ Τουρέ, με 28 εκ ευρώ από την Αλμερία, αλλά και των Κετελάρε, Μπάκερ, Κολάσινατς, έρχονται για να δώσουν λύσεις στον Γκασπερίνι και το δικαίωμα να κάνει ότι και στην πρεμιέρα. Να πάρει παιχνίδια φρεσκάροντας, την ομάδα του και ρίχνοντας ποιότητα από τον πάγκο. Η Φορσινόνε, στην πρεμιέρα, προηγήθηκε με αυστηρό πέναλτι της πρωταθλήτριας Νάπολι, στην πραγματικότητα όμως δεν μπόρεσε να αρθρώσει την παραμικρή αντίσταση. Έχασε εύκολα με 1-3. Δεν έδειξε πως είναι έτοιμη ακόμη, για να κάνει ζημιές στους μεγάλους. Δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στην πρεμιέρα, παρότι της βγήκε το παιχνίδι. Το διπλό της Αταλάντα στο 1,72.

Βερόνα – Ρόμα Προγνωστικά

Ντιμπάλα, Πελεκρίνι της φτιάχνουν την δημιουργία

Η Ρόμα γκέλαρε στην πρεμιέρα της, όμως κέρδισε μία σπουδαία μεταγραφή. Ο Μπελότι έδειξε, πως ατομικά είναι καλά και σε θέση να κάνει μεγάλη διαφορά την φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια να γίνει αυτός, η μεγάλη μεταγραφή στράικερ που ήθελε ο Μουρίνιο και η διοίκηση δεν κατάφερε να μετρήσει. Ο πρώην σταρ της Τορίνο, πέτυχε τρία γκολ, μέτρησαν τα δύο και έδειξε πως φέτος, έχοντας κάνει πολύ καλή προετοιμασία, είναι σε θέση να θυμηθεί, τον καλό του εαυτό. Άδικο το 2-2 με την Σαλερνιτάνα, δύο σουτ έκανε η ομάδα του Σόουζα, που πέτυχε δύο τέρματα με 0,36xg.

2,01-0,36xg του αγώνα. Ο κύριος λόγος όμως που πιστεύω πως θα περάσει από την Βερόνα, είναι πως επιστρέφουν στην δράση οι Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι, που ήταν τιμωρημένοι στην πρεμιέρα. Οι Παρέδες, Σάντσες, που πήραν χρόνο, με την Σαλερνιτάνα, θα έχουν ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα και η Ρόμα, που έχει ήδη μία κακή απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα, θα πάει πιεσμένη για την νίκη, στην Βερόνα. Η Βερόνα, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις 0,84-0,69xg, κατάφερε και επικράτησε 0-1 στην πρεμιέρα, στην έδρα της Έμπολι. Το διπλό της Ρόμα στο 1,90.

Παρί – Λανς Προγνωστικά

Με βασικούς Εμπαπέ, Ντεμπελέ

Οι δύο πρωτοπόροι του περσινού Σαμπιονά, δεν έχουν κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές και είναι φανερό πως ψάχνονται. Η Παρί με τον Ενρίκε στον πάγκο, προσπαθεί να μάθει να κερδίζει με ένα ποδόσφαιρο κατοχής, στην πρεμιέρα, πήρε 78% κατοχή είναι 20-4 τελικές, όμως έμεινε στο 0-0 με την Λοριάν, σε ένα παιχνίδι με 1,36-0,14xg. Την δεύτερη αγωνιστική στην Τουλούζ, η κατοχή ήταν 76%, οι τελικές 8-16, τα xg 1,16-2.00, έμεινε ξανά όμως στην ισοπαλία με 1-1 σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες, σκόραραν με πέναλτι. Στην Τουλούζ, ο Εμπαπέ και ο Ντεμπέλε, μπήκαν στο 51ο λεπτό. Σήμερα, στον εντός έδρας αγώνα με την Λανς και οι δύο θα ξεκινήσουν. Η μεγάλη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, έταξε λεφτά σε πολλές ομάδες, για να αντικαταστήσει τον Οπεντά, που έφυγε για την Λειψία, τελικά την εβδομάδα που πέρασε, έκλεισε τον Γουαϊ για 30 εκ ευρώ,που πέρυσι έβαλε 19 γκολ, παίζοντας στην Μονπελιέ.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, προηγήθηκε και στα δύο παιχνίδια, 0-2 στην Μπρεστ, έχασε με 3-2, 1-0 εντός με την Ρεν ισοφαρίστηκε και στο τέλος κινδύνεψε να χάσει ολόκληρό το παιχνίδι. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της η Παρί, στις λεπτομέρειες έμεινε στην ισοπαλία, Με Εμπαπέ, Ντεμπελέ, απο την αρχή, ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Ενρίκε, σαν προπονητής της Παρί, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που φαίνεται να ζαλίζεται από τα ύψη και να δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις προσδοκίες, που δημιούργησε η περσινή εξαιρετική χρονιά. Ο άσος στο 1,63.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ