H φιλόξενη «Αγιά Σοφιά» και η… Δεκελείας που έχει γίνει πέρασμα

H φιλόξενη «Αγιά Σοφιά» και η… Δεκελείας που έχει γίνει πέρασμα

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποδεικνύεται ιδιαίτερα… φιλόξενο για τους μεγάλους αντιπάλους της. Τα αποτελέσματα της στα ντέρμπι και τα ευρωπαϊκά ματς το δείχνουν…

Και τελικά μένουν οι κραυγές. Από εκείνο το απίθανο 3-0 για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό να χάνει μόνος του. Να βάζει γκολ μόνος του (2-0 ανεπανάληπτο αυτογκόλ), να κάνει πέναλτι χωρίς λόγο στα χασομέρια (για το 3-0) και να προσφέρει με… ασίστ το 1-0. Από εκείνο το βράδυ που συνωμότησε το σύμπαν και βιάστηκαν να «βγουν γλώσσες» και σλόγκαν. «Θα χάνουν από την Δεκελείας» ήταν η βαρύγδουπη ατάκα.

Τι έχει συμβεί όμως από τότε; Η Δεκελείας είναι… πέρασμα για τους μεγάλους αντιπάλους της ΑΕΚ. Η «Αγια Σοφιά» φιλόξενη, στα όρια του… εξοχικού. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το νέο της γήπεδο στα μεγάλα ματς, της γυρνάει μπούμερανγκ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από το Ισραήλ: Μεγάλη ανατροπή με Καλάθη!

Δεν το λέμε εμείς, το λέει η… ΑΕΚ. Δείτε τα αποτελέσματά της. Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-2), για την ακρίβεια αυτοκτόνησαν οι Κροάτες με το 2-0 που είχαν στο 91΄. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η Αντβέρπ σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με 2-1.

Στην ΟΠΑΠ Αρένα ο Ολυμπιακός μετράει τρία σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Μετά από εκείνο το απίθανο βράδυ για το Κύπελλο, πέρασε τρένο για το πρωτάθλημα με το εμφατικό 3-1, πήρε σβηστά 0-0 σε ματς… πρωτάθλημα για την ΑΕΚ στα πλέι οφ και προχθές με το 1-1 έφυγε και με το «γαμώτο» που δεν πήρε το «τρίποντο». Ούτε τον Παναθηναϊκό μπόρεσε να νικήσει στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ μένοντας στο 0-0, έχοντας μόνο το 1-0 της κανονικής περιόδου στις αρχές του Γενάρη. Τι έχει να επιδείξει η ΑΕΚ στην έδρα της; Τον ΠΑΟΚ. Μόνο αυτός έχει 2 στα 2 στην ΟΠΑΠ Αρένα και μάλιστα εύκολα, έχασε 2-0 στην κανονική περίοδο και 4-0 στα πλέι οφ παίζοντας σχεδόν όλο το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κάργα.

Μια ΑΕΚ δηλαδή που στην έδρα της στα μεγάλα ματς έχει καταφέρει από τις αρχές του Φεβρουαρίου έως τώρα να πάρει μεγάλο ματς στην έδρα της μόλις μια φορά, αυτό το 4-0 επί του ΠΑΟΚ. Τρεις επισκέψεις του Ολυμπιακού, μια του Παναθηναϊκού και δύο ευρωπαϊκά ματς με το πρόσημο να είναι αρνητικό και την… Δεκελείας πέρασμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ