Τετράδα από Αγγλία…

Τετράδα από Αγγλία…

Τέσσερις επιλογές από την Αγγλία.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Εξαιρετική ήταν η χθεσινή μέρα, αφού πέρασε η τριάδα με προγνωστικα στοιχηματος που σας πρότεινε η στήλη με απόδοση 13,1! Η βασική επιλογή ήταν φυσικά το να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε και πάλι δίχτυα στην εξαιρετική απόδοση του 4,55!

Πιο δύσκολα από το γκολ του Μασούρα ήρθαν και τα δύο goal/goal στις αναμετρήσεις Ολλανδία – Γαλλία και Αυστρία – Βέλγιο! Η στήλη είχε το απόλυτο και ευελπιστώ να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Σήμερα θα προσπεράσω τα προκριματικά και θα ασχοληθώ με τέσσερα παιχνίδια από την Αγγλία και τις αγαπημένες μικρές κατηγορίες. Θα ποντάρω σε τέσσερα over 2,5, ένα από την League 1 και τρία από την League 2.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπλάκπουλ – Στιβενέιτζ προγνωστικά

Η απόδοση (2,05) στο να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον τρία γκολ είναι εξαιρετική. Και το λέω αυτό, γιατί αν δει κάποιος τα τελευταία παιχνίδια της Μπλάκπουλ, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι και τόσο απίθανο να δούμε το over 2,5.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν, μετρούν τέσσερα over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και όλα τα συνδύασαν με goal/goal!

Η Στιβενέιτζ από την πλευρά της, είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα και σκοράρει με σχετική ευκολία. Το έχει κάνει άλλωστε, σε 10 σερί ματς…

Κρου – Τρανμίρ προγνωστικά

Στα έξι από τα τελευταία επτά ματς της Κρου, εμφανίστηκε το over 2,5. Μιλάμε για μια ομάδα που τα πηγαίνει αρκετά καλά και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν αντίθετη διαδρομή, αφού μετά από 12 ματς έχουν μαζέψει μόλις 10 βαθμούς και παλεύουν για την παραμονή. Μπορεί να μην παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ωστόσο έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία της ματς, στο πρωτάθλημα.

Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ προγνωστικά

Στην  ίδια απόδοση (1,70) συναντάμε και το over 2,5 στην αναμέτρηση Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ. Δύο ομάδες που έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι έχουν τους ίδιους στόχους και έχουν συγκεντρώσει τρεις πόντους περισσότερους.

Φυσικά και δεν μας απασχολεί εάν θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μας  ενδιαφέρει να συνεχίσουν να μπαίνουν γκολ στα παιχνίδια τους. Η Κόλτσεστερ προέρχεται από πέντε σερί over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις και τα τρία ήταν και over 3,5.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, μετρούν έξι over 2,5 στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Γκρίσμπι – Άκρινγκτον προγνωστικά

Κοιτάς τα αποτελέσματα της Γκρίσμπι και θέλεις και να αγοράσεις φανέλα της. Μετρά έξι σερί over 2,5 και τα πέντε τελευταία τα συνδύασε και με goal/goal. Ευελπιστώ να συνεχιστεί το σερί και στην αναμέτρηση με την Άκρινγκτον, αφού το over 2,5 πληρώνει 1.85 και θα το τιμήσω.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, μετρούν πέντε over 2,5 στα επτά τελευταία της ματς. Ως εκ τούτου, το 1,85 δεν το λες και άσχημο…

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 Μπλάκπουλ – Στιβενέιτζ: over 2,5 (2,05)

17:00 Κρου – Τρανμίρ: over 2,5 (1,70)

17:00 Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ: over 2,5 (1,70)

17:00 Γκρίσμπι – Άκρινγκτον: over 2,5 (1,85)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ