Νέο όνομα στο μεταγραφικό τραπέζι για την ΑΕΚ – Αποκάλυψη από το Μεξικό (vid)

Νέο όνομα στο μεταγραφικό τραπέζι για την ΑΕΚ – Αποκάλυψη από το Μεξικό (vid)

Με ποιον παίκτη εμπλέκουν την ΑΕΚ στο Μεξικό.

Τον Αλέξις Βέγκα τοποθετούν στο μεταγραφικό κάδρο για την ΑΕΚ οι Μεξικανοί.

Η άμμος στην κλεψύδρα του 25χρονου στην Τσίβας αρχίζει και αδειάζει, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Αλλωστε, ο Βέγκα δεν υπολογίζεται και από την ομάδα που εδρεύει στη Γουαδαλαχάρα, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην εθνική Βουλγαρίας: Μεγάλες μπηχτές από Ντεσπόντοφ!

Κάπως έτσι, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με τους Μεξικανούς να συμπεριλαμβάνουν και την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στους πιθανούς προορισμούς.

«Δεν είναι εντελώς κλειστή η ευρωπαϊκή πόρτα, αφού αρκετές ομάδες έχουν τα χαρακτηριστικά που θα έκαναν πιθανή την έλευσή του. Στην πρώτη περίπτωση είναι η ελληνική ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν εκεί οι συμπατριώτες του Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι την ελληνική ομάδα διευθύνει ένας από τους προπονητές που εμπιστεύονται περισσότερο τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Αλμέιδα. Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος αυτής της μετακίνησης, το στοίχημα θα ήταν εφικτό», αναφέρεται στην ιστοσελίδα elboton.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη φανέλα της Τσίβας, ο Βέγκα μετράει 28 γκολ και 28 ασίστ σε 144 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από την Τολούκα (75 συμμετοχές).

Δείτε τον 25χρονο εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ