Γκολ στη Βουδαπέστη, ρίσκο στην Πράγα

Γκολ στη Βουδαπέστη, ρίσκο στην Πράγα

Ύπουλο το σημερινό κουπόνι των προκριματικών του Euro 2024.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Άψογο το χθεσινό πρόγραμμα των εθνικών για την στήλη, με 2/2 επιλογές για +53.3 μονάδες στο ταμείο. Η Εθνική Ελλάδος έβγαλε με άνεση το 2 DNB που επιλέξαμε, ενώ το Goal/Goal & Over 2.5 στο Αυστρία – Βέλγιο επιβεβαιώθηκε με αβάντζο (2-3).

Ύπουλο το σημερινό κουπόνι των προκριματικών του Euro 2024, θα πορευτούμε με δύο εναλλακτικά προγνωστικά στοιχήματος.

Ουγγαρία – Σερβία

Μάχη κορυφής ομίλου στη Βουδαπέστη, στο +2 από το Μαυροβούνιο αμφότερες, με τους γηπεδούχους να έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Ρεβάνς της ανατροπής των μαγυάρων πριν ένα μήνα στο Βελιγράδι (1-2). Εκεί αποτυπώθηκαν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των δύο ομάδων, με τους Ούγγρους να είναι κυνικοί κι ανθεκτικοί στην άμυνα, ενώ οι Σέρβοι πληθωρικοί δημιουργικά, αναποτελεσματικοί στις φάσεις που έφτιαξαν και αφελείς στο αμυντικό κομμάτι. Αναμένεται ισορροπημένο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα βρουν κενά στα μεσοδιαστήματα, ενώ οι Σέρβοι ξεχειλίζουν ποιότητα για να ψάξουν εκδίκηση. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία

Ισόβαθμες οι δύο χώρες μαζί και με την Ιταλία στους 7 πόντους, αλλά με παιχνίδι λιγότερο η “σκουάντρα ατζούρα”. Μοιάζει δύσκολο να χωθεί κάποια εκ των δύο ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του περασμένο Euro, μόνο ο σημερινό νικητής θα διατηρήσει ζωντανές ελπίδες.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Σκόπια οι Ουκρανοί ανέτρεψαν το 2-0 του ημιχρόνου σε 2-3 με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας. 6 τελικές κατέγραψαν, τρεις εντός εστίας, έγραψαν όλες, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα του τελευταίου 20λεπτου. Σήμερα δεν θα έχουν πλεονέκτημα έδρας, αφού η αναμέτρηση διεξάγεται στην Πράγα.

Ποιοτικότερο το ρόστερ των Ουκρανών, όμως στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Μιλέφσκι έδειξε ότι μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια και δίχως άγχος στην σημερινή αναμέτρηση της δίνουμε καλές τύχες να κάνει τη ζημιά. Θα πάρουμε ρίσκο με το διπλό της Βόρειας Μακεδονίας σε απόδοση 6.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία  ➡ 2 (απόδοση 6.00)

21:45 | Ουγγαρία – Σερβία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.15)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ