Αλλαγή προπονητή για την ύστατη προσπάθεια για τον τίτλο

Αλλαγή προπονητή για την ύστατη προσπάθεια για τον τίτλο

Χαμός γίνεται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στα προγνωστικα στοιχηματος. Η Μποταφόγκο είχε μία μεγάλη διαφορά την οποία την έχασε μέσα από τα χέρια της.

Γράφει ο Τσάρλι…

Φορταλέζα – Μποταφόγκο Προγνωστικά

Βιάστηκαν να διώξουν τον Λάγκε

Αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένη η απόφαση στις αρχές Οκτωβρίου, να απολυθεί ο Πορτογάλος Λάγκε. Μπορεί να υπήρχε πτώση και ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη, όμως κράταγε την ομάδα στην πρώτη θέση στο +7 από την δεύτερη Μπραγκαντίνο και στο +8 από την Παλμέιρας. Ακολούθησε ένα αρνητικό ρεκόρ 2-1-4 με τον Λούτσιο Φλάβιο στον πάγκο, που έχουν φέρει την Μποταφόγκο στο -1 απο την κορυφή. Σαν ύστατη προσπάθεια να πάρει το πρωτάθλημα απο την Παλμέιρας και να μην πετάξει στο τέλος την διαφορά που είχε πάρει σε ολόκληρη την σεζόν, πήγε σε ακόμα μία αλλαγή προπονητή.

Με τον Τιάγκο Νούνιες, για την τελική μάχη

Παρουσιάστηκε ο Τιάγκο Νούνιες, που προέρχεται από εξαιρετική δουλειά φέτος στην Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού), κυπελλούχος Βραζιλίας και Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ατλ. Παραναένσε. Είναι έτοιμος να δώσει την μάχη, στα τελευταία 5 παιχνίδια. Αν κερδίσει σήμερα στην έδρα της Φορταλέζα, βάζει από κάτω 1 βαθμό την Παλμέιρας και μένουν 4 παιχνίδια για το τέλος. Η Φορταλέζα έχει να κερδίσει απο τις 9 Οκτωβρίου. Τρέχει ένα ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις, 0-2-6 με 4-13 τέρματα. Στο τελευταίο παιχνίδι που ηττήθηκε εντός 0-1 απο την Κρουζέιρο, οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν άγρια. Απο την στιγμή που πέρασε από την έδρα της η Κρουζέιρο, που βρίσκεται στην 16η θέση, γιατί να μην ξεκινήσει με διπλό ο Τιάγκο Νούνιες και να κρατηθεί η Μποταφόγκο στην κορυφή. Υπερβολικές οι τιμές σε απόδοση που φτάνει και το 3,20 για να κερδίσει η Μποταφόγκο, σε μία έδρα που πέρυσι επικράτησε με 1-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ