Η αντίδραση της Μονακό

Η αντίδραση της Μονακό

Καλημέρα σας. Η πρότασή μας με την Παρτίζαν ήταν σωστή χθες, η επιλογή μας, όμως, για να ανεβάσουμε την απόδοση αποδείχθηκε λάθος. Κι αυτό διότι οι Σέρβοι επιβλήθηκαν της Αρμάνι Μιλάνο με 82-69, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 44-39. Έτσι για δεύτερη σερί ημέρα, αν και είχαμε διαβάσει καλά το ματς, δε βρήκαμε στόχο στο παμε στοιχημα. Βέβαια, όποιος πήρε τον απλό «άσο» στο 1,50 θα πανηγύρισε!

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Καλημέρα σας. Η πρότασή μας με την Παρτίζαν ήταν σωστή χθες, η επιλογή μας, όμως, για να ανεβάσουμε την απόδοση αποδείχθηκε λάθος. Κι αυτό διότι οι Σέρβοι επιβλήθηκαν της Αρμάνι Μιλάνο με 82-69, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 44-39. Έτσι για δεύτερη σερί ημέρα, αν και είχαμε διαβάσει καλά το ματς, δε βρήκαμε στόχο στο παμε στοιχημαΒέβαια, όποιος πήρε τον απλό «άσο» στο 1,50 θα πανηγύρισε!

Τελευταία ημέρα της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα και από το Βελιγράδι θα πάμε στο Κάουνας.

Ζάλγκιρις Κάουνας – Μονακό Προγνωστικά

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η φετινή έκδοση της Ζάλγκιρις και αυτό αποδείχθηκε από τον τρόπο με τον οποίον ηττήθηκε στο Βερολίνο από την Άλμπα των πολλών απουσιών, με 64-62, την Τρίτη. Εντός έδρας είναι πιο ισχυρή, έχει καλή χημεία και συνεργασίες, αλλά στερείται ταλέντου, ειδικά όταν ο Κίναν Έβανς περιορίζεται από τις αντίπαλες άμυνες.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μονακό έρχεται από το αρνητικό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν (89-85 στην παράταση, την Τρίτη), με το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Θεωρούμε πως παρά την κόπωση των φιλοξενούμενων από το έξτρα πεντάλεπτο και το ταξίδι, η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δύο συνόλων είναι ικανή για να τους οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες. Αποδεκτό το «διπλό» σε τιμές άνω του 1,50, το κρατάμε στο -3,5 για να πάρουμε απόδοση διπλασιασμού. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας – Μονακό: Μονακό -3,5 ➡απόδοση 2,00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ