20 ματς αήττητος

20 ματς αήττητος

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Primera, αγωνιστική η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το Ράγιο – Θέλτα. Χθες, η ζαριά στο Χετάφε – Βαλένθια έβγαλε ασόδυο. Την ίδια ώρα, ο Κοντός έφευγε νικητής από τη Λιθουανία – σούπερ 3άδα από τον λαζορουμάνο καθηγητή της πληροφορικής που υπογράφει ως Φρουρός.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Primera, αγωνιστική η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το Ράγιο – Θέλτα. Χθες, η ζαριά στο Χετάφε – Βαλένθια έβγαλε ασόδυο. Την ίδια ώρα, ο Κοντός έφευγε νικητής από τη Λιθουανία – σούπερ 3άδα από τον λαζορουμάνο καθηγητή της πληροφορικής που υπογράφει ως Φρουρός.

Βρες καθημερινά στο Bethome.gr κορυφαία προγνωστικά πάμε στοίχημα

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπέτις έμεινε με 10 στο 26ο λεπτό εξαιτίας μιας ανόητης ενέργειας του Μπεγερίν και το 0-0 στην Αλμερία ήταν το μάξιμουμ που άξιζε να πάρει. Ο τερματοφύλακας Ρουί Σίλβα της έδωσε το βαθμό. Αποτελεί πλήγμα ο τραυματισμός του Αργεντίνου διεθνή Γκίδο Ροντρίγκες. Σε συνδυασμό με την απουσία του Γουίλιαμ Καρβάλιο, η Μπέτις έχει πρόβλημα στο ”6”.

Η Ρεάλ δε χρειάστηκε να φορτσάρει για να φτάσει στο 2-0 επί της Γρανάδα. Η Ρεάλ μετρά μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, το 1-2 από την Ατλέτικο στο ”Μετροπολιτάνο” στα τέλη του Σεπτέμβρη. Αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κέπα – βγήκε το όνομα του Μόντριτς από το ιατρικό δελτίο όπου μπήκε αυτό του Καρβαχάλ. Εκτιμώ ότι το ”Χ2 και over 1,5” στο 1,60 αποτελεί ασφαλή επιλογή. Κεντρικό πρόσωπο ο Ίσκο ο οποίος πολύ θα γούσταρε να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του, πληρώνει κοντά στο 6,00.

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ

Η Βιγιαρεάλ, με τον Μαρσελίνο στον πάγκο, παίρνει αποτελέσματα χωρίς να εντυπωσιάζει. Νίκησε την Οσασούνα, νίκησε τον Παναθηναϊκό, πήρε ισοπαλία στη Σεβίλη και την Τετάρτη έφερε 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα. Στ’ αξιοσημείωτα, η παράδοση του Μαρσελίνο με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ. Ο Αστουριάνος δε έχει ηττηθεί ποτέ (12-8-0) από τους Βάσκους στα 20 ματς πρωταθλήματος που τους βρήκε απέναντι του.

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από το 1-1 στο γειτονικό ντέρμπι με την Οσασούνα. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ουμάρ Σαντίκ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Αν συνεχίσει έτσι, ο θηριώδης Νιγηριανός θα παίζει στην Premier League την επόμενη σεζόν. Ο βασικός στόπερ Λε Νορμάντ είναι τιμωρημένος – ο αρχηγός Ογιαρθάμπαλ έγινε μπαμπάς κι έμεινε στο Σαν Σεμπαστιάν. Την ερχόμενη Τρίτη, η Σοσιεδάδ φιλοξενείται από την Ίντερ στο Μιλάνο εκεί όπου θα παιχτεί η πρωτιά στον όμιλο. Το ”g/g και over” το συναντάμε στο 2,30. Οι φορμαρισμένοι Μοράλες (επτά γκολ σε πέντε ματς) στο 3,70 και Ουμάρ Σαντίκ, στο 3,20, είναι πιθανοί σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ