21 Απριλίου 1996

21 Απριλίου 1996

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Σε Βαγέκας και Γρανάδα, στις 22:00, πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Primera. Το Γρανάδα – Αθλέτικ, που διακόπηκε χθες λόγω του θανάτου 64χρονου φίλου των γηπεδούχων, θα συνεχιστεί από το 18ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:30 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Σε Βαγέκας και Γρανάδα, στις 22:00, πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Primera. Το Γρανάδα – Αθλέτικ, που διακόπηκε χθες λόγω του θανάτου 64χρονου φίλου των γηπεδούχων, θα συνεχιστεί από το 18ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:30 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Βρες στο Bethome.gr τα κορυφαία προγνωστικά πάμε στοίχημα

Ράγιο – Θέλτα

Η Ράγιο δεν εμφανίστηκε στο ”Σαν Μαμές” και το 0-4 από την Αθλέτικ κρίνεται φυσιολογικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική απειλή των Μαδριλένων στην εστία των Βάσκων ήταν ένα σουτ του Φαλκάο στις καθυστερήσεις!! Η Ράγιο δεν κερδίζει στο Βαγέκας από τα μέσα Σεπτέμβρη. Για τη Θέλτα, όσον αφορά στο 1-1 με την Κάδιθ, ισχύει το ”τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου” ….  Σ’ ένα ακόμη ματς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, σ’ ένα ακόμη ματς δημιούργησε φάσεις, σ’ ένα ακόμη ματς δεν κέρδισε. Οι Γαλιθιάνοι νίκησαν τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο στις 21 Απριλίου 1996!! Η Ράγιο δεν κερδίζει εντός εδώ και τρεις μήνες – η Θέλτα ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη, πιθανό g/g.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ