Με Όσιμεν και Έμερι

Με Όσιμεν και Έμερι

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Τετάρτης (07/02)!

Ημιτελικά Κόπα Άφρικα και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το αστείο με την Νότια Αφρική. Είναι ακραίο αυτό που έχει συμβεί, καθώς στην νοκ άουτ φάση, προκρίθηκε από δύο ομάδες που στο γήπεδο ήταν πολύ ανώτερες.

Δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την φάση

Στην φάση των 16 απέκλεισε το φαβορί της διοργάνωσης Μαρόκο. Η ομάδα του Ρεγκραγκί έπαιζε μονότερμα, έχασε σωρεία ευκαιριών, ο Χακίμι, πέναλτι στο 84ο λεπτό με το σκορ στο 0-1 και στο τέλος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 0-2 ήρθε σε παιχνίδι με 2,17-0,29xg, υπέρ του Μαρόκο. Στα προημιτελικά πέρασε στα πέναλτι το Πράσινο Ακρωτήριο.

Σε παιχνίδι που θα έπρεπε βάση xgoals να το έχει χάσει 1,60-0,87. Αντίθετα η Νιγηρία, βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης με δύο προκρίσεις που ήρθαν με ανωτερότητα. Κέρδισε εύκολα 2-0 το Καμερούν 1,20-0,24xg και 1-0 την Αγκόλα με 1,17-0,84. O Πεσέιρο έχει ένα ρόστερ, ικανό να φτάσει μέχρι τέλους και να αξιοποιήσει πως τα τρία φαβορί, Σενεγάλη, Μαρόκο, Άιγυπτο αποκλείστηκαν νωρίς. Ο Όσιμεν στην κορυφή της επίθεσης, έχει δίπλα του τον Λούκμαν και μαζί σχηματίζουν ένα επιθετικό δίδυμο που είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Έφθασε ταβάνι η Νότια Αφρική, η νίκη της Νιγηρίας στο 90λεπτό, δίνεται σε απόδοση 1,62.

Άστον Βίλα – Τσέλσι

Δεν συγκρίνονται οι δύο προπονητικές δουλειές

Άστον Βίλα-Τσέλσι έπαιξαν στις 29 Ιανουαρίου στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Βίλα ήταν ανώτερη 0,69-1,19xg, ομως το παιχνίδι έληξε στην λευκή ισοπαλία και θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά για την πρόκριση στο κύπελλο.  Οι δύο ομάδες, απο την στιγμή που έχει αναλάβει ο Έμερι την Βίλα έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές όλες στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Βίλα έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια για την Πρέμιερ και υπάρχει και η ισοπαλία του πρώτου αγώνα κυπέλλου.

Ασφαλώς και δεν μπορούν να συγκριθούν οι προπονητικές δουλειές που έχουν γίνει και το επίπεδο που βρίσκονται αυτή την εποχή οι ομάδες. Θα πρέπει να γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω, για να βρούμε εποχή που η Βίλα ήταν τόσο ανώτερη από την Τσέλσι όπως γίνεται φέτος. Η δουλειά του Ποτσετίνο είναι απογοητευτική και ο μόνος λόγος που δεν τον διώχνει από τώρα ο Τοντ Μπόλι είναι πως δεν έχει δικαίωμα να κάνει φέτος άλλα έξοδα. Όλα δείχνουν όμως πως το καλοκαίρι η Τσέλσι θα ψάξει για νέο προπονητή. Η νίκη της Βιλα στο 90λεπτό στο 2,15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ