Με την επιστροφή του εκλεκτού κατηφορίζει το Σαν Μαμές

Με την επιστροφή του εκλεκτού κατηφορίζει το Σαν Μαμές

Μία επιλογή και ένα παρολί.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Επιβεβαιώθηκαν τα 2/3 βασικά πονταρίσματα με γκολ στην κυριακάτικη στήλη, αλλά ο απολογισμός έκλεισε στις -9 μονάδες. Πλήρωσαν το Over 2.5 στην Τούμπα και το G/G & Over 2.5 στο Αλάνια – Άδανα (3-3), αλλά χάθηκε το ίδιο combo στο Φροζινόνε – Ρόμα (0-3).

Χάθηκε το παρολί, το χινάρι στο Λούτον, το σκοράρισμα του Λεάο και η “μπόμπα” με τον άσο της Ράγιο που δεν ολοκλήρωσε την ζημιά στην Ρεάλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα

Κουρασμένη, κυρίως πνευματικά, παρουσιάστηκε η Αθλέτικ την περασμένη Δευτέρα στην Αλμερία (0-0), μετά το διπλό στη Μαδρίτη για τον 1ο ημιτελικό με την Ατλέτικο. Το ίδιο εχει συμβεί, στην Κάντιθ (0-0) και μετά την πρόκριση επί της Μπάρσα στο Copa Del Rey. Στην πρώτη αλληλουχία απάντησε με 4αρα επί της Μαγιόρκα για να φτάσει τις 6 σερί νίκες στο Σαν Μαμές για τη La Liga.

Η Χιρόνα προέρχεται από τέσσερις μέτριες/κακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την 4αρα από την Ρεάλ με κατεβασμένα χέρια. Στα δύoπροηγούμενα ταξίδια της αποκλείστηκε από τη Μαγιόρκα στο Κύπελλο και ζορίστηκε στο Βίγκο (0-1).

Στον 1ο γύρο η Αθλέτικ πήρε ισοπαλία (1-1) στη Χιρόνα, ενδιάμεσα σε 10 νίκες των τότε “καυτών” Καταλανών. Εντός έδρας έχει σκοράρει 2+ γκολ στα 13/14 τελευταία ματς κι απόψε ενισχύεται με τις επιστροφές του αρχισκόρερ Γκουρουθέτα και του εκλεκτού Νίκο Ουίλιαμς. Τρομερά εκρηκτικός ο μικρός αδερφός του Ινιάκι, είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει οι Βάσκοι τουλάχιστον στον 21ο αιώνα. “Κατηφορίζει” συχνά το Σαν Μαμές στην τρέχουσα σεζόν και η Χιρόνα μοιάζει σε εύθραυστη κατάσταση. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.30.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ελλάδα, Τουρκία & Αγγλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.32.

Πρώτη επιλογή το Under 2.5 (1.82) στο ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Η βελτίωση της άμυνας που ξεχαρβαλώθηκε επί Πέπε Μελ θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τον Δέλλα, στο ντεμπούτο με τους Κρητικούς. Δεν αναμένεται να ρισκάρει, τουλάχιστον όχι νωρίς στο ματς. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι στα καλά του και γι αυτό το λόγο είναι πιθανό να οδηγηθεί σε συντηρητικό παιχνίδι, άλλωσε ένας πόντος στο Γεντί Κουλέ είναι θετικός.

Δεύτερη επιλογή το Under 3 ασιατικό (1.65) στο Μπεσίκτας – Κόνιασπορ. Η Μπεσίκτας έχει βελτιωθεί ανασταλτικά με τον Σάντος, αλλά στο δημιουργικό κομμάτι θέλει ακόμα δουλειά. Δεν δείχνει να έχει τις λύσεις να πιέσει κλειστές άμυνες. Έχει σουλουπωθεί αμυντικά και η Κόνιασπορ μετά την αλλαγή προπονητή, δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία, δεν μπορεί να ανοιχτεί στην Πόλη.

Τρίτη επιλογή ο άσος (1.77) στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας. Ευκαιρία το σημερινό ματσάρισμα για να πάρει μία νίκη-ανάσα η Έβερτον, της οποίας οι τελευταίες εμφανίσεις δεν άξιζαν τόσο μικρή συγκομιδή. Θετικά τα νέα από το ιατρικό δελτίο της, εν αντιθέσει με αυτό της Πάλας, η οποία ταξιδεύει στο Λίβερπουλ δίχως τους κορυφαίους δημιουργούς της, τον καλύτερο στόπερ της και με τον Χόντγκσον στο νοσοκομείο, να περιμένει την επίσημη απόλυσή του. Σύμμαχος των “ζαχαρωτών” και η παράδοση, στην τρέχουσα σεζόν κέρδισε στην έδρα της Πάλας και την απέκλεισε στο FA Cup.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα   ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.30)

Παρολί

17:30 | ΟΦΗ – Πανσερραϊκός  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.82)

19:00 | Μπεσίκτας – Κόνιασπορ  ➡ Under 3 ασιατικό (απόδοση 1.65)

22:00 | Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας  ➡ 1 (απόδοση 1.77)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ