Συνέχισε το σερί της η Γιουνάιτεντ με «σούπερ» Χόιλουντ (2-1)

Συνέχισε το σερί της η Γιουνάιτεντ με «σούπερ» Χόιλουντ (2-1)

Το 4Χ4 είναι γεγονός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για πρώτη φορά στη σεζόν είναι στο δρόμο για το Champions League της νέας σεζόν μετά το «διπλό» στην έδρα της Λούτον (2-1).

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε και σήμερα στο «Κένιλγουρθ Ρόουντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησε με 2-1 της Λούτον (4η σερί νίκη και 5ο ματς αήττητη) στο προτελευταίο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Με δύο γρήγορα γκολ του Χόιλουντ (1΄, 7΄) οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0 και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν πριν το 15΄ η ομάδα του Τεν Χαγκ ήταν αυτή που πανηγύρισε την 11η νίκη της απέναντι στη Λούτον στα τελευταία 13 ματς (παραμένει αήττητη με 11-2-0) παραμένοντας «ζωντανή» στη μάχη της τετράδας.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ στην 11άδα του Ολυμπιακού (pic)

«Στράφι» πήγε το μεγάλο «διπλό» (3-1) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 10/02 στην έδρα της Λούτον. Οκτώ ημέρες μετά, η ομάδα του Κρις Γουίλντερ γνώρισε βαριά ήττα με 0-5 στο «Μπράμαλ Λέιν» από την Μπράιτον, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής.

Η αποβολή του Μέισον Χολγκέιτ στο 13΄ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς οι «γλάροι» βρήκαν την ευκαιρία μέσα σε πέντε λεπτά (21΄-25΄) να σκοράρουν δύο φορές και να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα, σκοράροντας, μάλιστα, άλλες δύο τρεις φορές στην επανάληψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ