Δυνατή τριάδα από Αγγλία

Δυνατή τριάδα από Αγγλία

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου (16/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και καλό τριήμερο να έχετε. Δεν τα είπαμε χθες, γιατί ειλικρινά δεν πρόλαβα να γράψω στήλη, λόγω της επιστροφής από την Σερβία και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού. Οπότε, πριν πάμε στα σημερινά θα κάνουμε τον απολογισμό της προχθεσινής στήλης.

Ένα γκολ μας έλειψε για να έχουμε το απόλυτο και αυτό δεν το έβαλε ο Άγιαξ, ο οποίος ηττήθηκε με 4-0. Ούτε το γκολ της τιμής, δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι Ολλανδοί, όπως συνέβη με τους Κροάτες, στη Τούμπα και την μεγάλη ανατροπή και πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Το τρίτο παιχνίδι, εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε, αφού θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν, τουλάχιστον τρία γκολ.  Και η Αταλάντα κέρδισε με 2-1 την Σπόρτινγκ…

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με αγαπημένες ομάδες, από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν προγνωστικά

Τα πάνω της έχει πάρει η Μίντλεσμπρο και τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, μήπως και καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει εκεί την άνοδο. Η «Μπόρο» μετρά τρεις σερί νίκες και κόντρα στη Μπλάκμπερν θα προσπαθήσει να τις κάνει τέσσερις.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά και είναι κολλημένοι με τις ισοπαλίες, αφού μετρούν έξι στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος, στα οποία αγνοούν τη νίκη.

Θα πήγαινα στον «άσο», αλλά με φρενάρει η έφεση της Μπλάκμπερν στις ισοπαλίες. Για αυτό θα πάρω το 1Χ μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,32.

Μπάρνσλεϊ – Τσέλτεναμ προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες διαδρομές ακολουθούν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Μπάρνσλεϊ διεκδικεί την άνοδο και η Τσέλτεναμ την παραμονή., Φαβορί για τη νίκη, είναι φυσικά οι γηπεδούχοι, αλλά δέχονται με σχετική ευκολία γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετρούν 10 σερί goal/goal και over 2,5! Είναι συμπαθητικό το over 2,5 σε απόδοση 1,80 αλλά θα το ομορφύνω ακόμα περισσότερο και θα προσθέσω και το 1Χ για να φτάσει στο 2,22. Και θα το κάνω, γιατί δεν πιστεύω ότι η Τσέλτεναμ μπορεί να πάρει τη νίκη, μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία έχει να επιδείξει μόνο δύο ισοπαλίες.

Μπράντφορντ – Μάνσφιλντ προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το που είδα την απόδοση στο over 2,5 (1,93) δεν το σκέφτηκα καν και το πόνταρα. Είναι αρκετά καλή, γιατί μιλάμε για τη Μάνσφιλντ που στα παιχνίδια της μπαίνουν αρκετά γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το over 2,5 εμφανίστηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς, της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και το goal/goal  στα έξι.

Η Μπράντφορντ δεν έχει τέτοια στατιστικά και προφανώς, για τον λόγο αυτό, το να σημειωθούν τρία γκολ πληρώνει 1,93. Αξίζει το ρίσκο…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ