Δύο over και Μπενφίκα

Δύο over και Μπενφίκα

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Κυριακής (17/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο η μεγάλη Μάνσφιλντ δικαίωσε τη στήλη στις χθεσινές επιλογές. Το καλοπληρωμένο over 2,5 σε απόδοση 1,93 πέρασε από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Αντιθέτως τα δύο φαβορί, τα οποία ποντάραμε και μάλιστα με κάλυψη (1Χ & over2,5), μας απογοήτευσαν. Και αναφέρομαι στις Μίντλεσμπρο και Μπάρνσλεϊ. Και οι δύο έμειναν στο 0-0. Και να μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα.

Πάμε στα σημερινά, όπου θα περιμένουμε γκολ σε τρία ματς και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ζήσουμε και πάλι, κάποιο 0-0.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Ρεν – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Μαρσέιγ έχει βέβαια και την ελπίδα να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν μπορεί να περιμένει από το συγκεκριμένο μονοπάτι, να αγωνιστεί του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ματς είναι δύσκολο σε πρόβλεψη και θα ποντάρω στο over 2,5 (απόδοση 1,90) και για άλλο λόγο. Συγκεκριμένα, για την εικόνα των δύο ομάδων.

Η Ρεν μετρά έξι over 2,5 στα επτά τελευταία της παιχνίδια και τα πέντε τα συνδύασε και με goal/goal. Η Μαρσέιγ μετρά πέντε over 2,5 στα τελευταία έξι ματς και τα πέντε συνδυάστηκαν και με goal/goal!

Ως εκ τούτου, το να σημειωθούν στο ματς τρία γκολ, δεν είναι απίθανο.

Ρόμα – Σασουόλο Προγνωστικά

Η Ρόμα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Στο Καμπιονάτο, βρίσκεται μέσα στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά κακά τα ψέματα θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να μπει σε αυτές που οδηγούν στο Τσάμπιπονς Λιγκ.

Θέλει τη νίκη, κόντρα στη Σασουόλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς. Λογικά, οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, αλλά θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,82. Αρκετά καλή, αν δει κάποιος τα τελευταία αποτελέσματα της Ρόμα. Μετρούσε τέσσερα σερί over 2,5, μέχρι την ήττα με 1-0 από την Μπράιτον. Μια ήττα που δεν χάλασε τη Ρόμα, αφού προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάζα Πία – Μπενφίκα Προγνωστικά

Η Μπενφίκα συνήλθε από την ήττα σοκ στο ντέρμπι με την Πόρτο, στο οποίο ηττήθηκε με το βαρύ 5-0. Κατάφερε να πάρει την πρόκριση, με το διπλό» στην Σκωτία και στην έδρα της Ρέιντζερς, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-1 την Εστορίλ.

Βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτιγνκ, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο και είναι αυτονόητο, ότι δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες.

Θέλει τη νίκη, θα την στηρίξω και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει το «διπλό» στο 2,00.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ