Η αλλαγή της Βαλένθια

Η αλλαγή της Βαλένθια

Καλημέρα σας. Άκρως πειστική ήταν εχθές η Τενερίφη που έκανε περίπατο στην Ανδόρρα και μας έδωσε ένα από τα πιο εύκολα ταμεία μας στο παμε στοιχημα για το 2024. Οι «νησιώτες» μπήκαν από την αρχή δυνατά και το τελικό 79-66 ήταν μεγάλη απόδειξη της ανωτερότητάς τους.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Μια και μας πήγε καλά το Σάββατο, θα μείνουμε στην Ισπανία, αλλά θα αλλάξουμε πόλη.

Τζιρόνα – Βαλένθια Προγνωστικά

Με δύο νίκες στα έσχατα πέντε παιχνίδια της, η Τζιρόνα έχει πάρει απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού, οπότε το κίνητρό της δεν είναι πλέον πολύ ισχυρό. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και από την εικόνα της στις τρεις αποτυχίες της σε αυτό το διάστημα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Βαλένθια έχει κάνει το δύο στα δύο στη Liga Endesa μετά τη διακοπή για το Κύπελλο και τις εθνικές ομάδες. Παίζει σε υψηλότερο τέμπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει κάτι που πληρώνει στην Ευρωλίγκα, όπως φάνηκε και από το 118-88 από τη Φενέρμπαχτσε, την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη.

Με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικές αρετές και τη Βαλένθια να είναι ποιοτικότερη θα κατευθυνθούμε προς το «διπλό» στο -2,5 και το Over 153,5 πόντοι. Αυτό προσφέρεται στο 2,22 και έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά στην εξέλιξη του αγώνα.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Τζιρόνα – Βαλένθια: Βαλένθια -2,5 & Over 153,5 πόντοι ➡απόδοση 2,22

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ