Με Μασούρα και Μπακασέτα

Με Μασούρα και Μπακασέτα

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (26/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Η μεγάλη μέρα για την Εθνική έφτασε. Το βράδυ θα ξέρουμε, εάν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στο Euro. Η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με τη μάχη στη Γεωργία και θα περιμένει από δύο παίκτες να τη δικαιώσουν.

Πριν πάμε στην ανάλυση του ματς και στο ποντάρισμα που θα κάνουμε, στα χθεσινά προγνωστικά, δεν δικαιώθηκα.

Το ένα από τα δύο Bet Builder ακυρώθηκε, γιατί ο Αντβίγια αρρώστησε και δεν αγωνίστηκε. Σας το είχα γράψει άλλωστε, ότι λόγω της διαφοράς ώρας, είναι πιθανό να μην παίξει κάποιος παίκτης και να ακυρωθεί το στοίχημα. Όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στο άλλο τα έχω με τον εαυτό μου, που δεν πίστεψα στη ρεπετισιόν. Ο Άλεν έδωσε και πάλι τις ασίστ που έπρεπε και ο Γκάρλαντ μάζεψε τα ριμπάουντ, αλλά αντί να ποντάρω και πάλι στον συνδυασμό που μας πλήρωσε προχθές, ακολούθησα διαφορετικό μονοπάτι. Πόνταρα στον Μίσιτς, ο οποίος έμεινε στα ρηχά. Πήρε ελάχιστα σουτ, ήταν άστοχος και από τους 12 πόντους που θέλαμε, μας έλειψαν οι 10…

Πάμε στο παιχνίδι της Εθνικής.

Γεωργία – Ελλάδα Προγνωστικά

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί. Οι γεωργιανοί θα ενισχύσουν την εθνική τους και μάλιστα κατέφυγαν σε τακτικές ξεπερασμένες. Πήγαν έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξενεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και άναψαν βεγγαλικά, για να χαλάσουν τον ύπνο των παικτών.

Οι διεθνείς μας είναι παίκτες έμπειροι και σίγουρα δεν μασάνε από τέτοιες γραφικότητες. Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και φυσικά μπορούν να πάρουν τη πρόκριση. Έστω και αν οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέα ποσότητα και παίζουν το σημαντικότερο ματς της ιστορίας τους. Και το λέω αυτό γιατί, δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Τι θα ποντάρουμε; Θα χτίσω στοίχημα με δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Μπακασέτας, από τον οποίο θα ποντάρω να έχει ένα σουτ στην εστία, σε απόδοση 1,55.

Ο άλλος θα είναι ο Μασούρας. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει πολλές φορές σημαντικά γκολ, όχι μόνο με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και με την εθνική. Σας τον έχω προτείνει αρκετές φορές στο να σκοράρει και μπορώ να πω ότι με έχει δικαιώσει. Το ίδιο ελπίζω ότι θα κάνει και σήμερα, αφού το 4,60 που δίνει να βρει δίχτυα δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η συνολική απόδοση στο στοίχημα μας, είναι 6,90 στην bet365

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ