Προβάδισμα για Ρεάλ και Over στο «κλάσικο»

Προβάδισμα για Ρεάλ και Over στο «κλάσικο»

Καλημέρα σας. Πολύ χαμηλά έμεινε το ματς της Τζερμάνι Μπρέσια με την Ντερθόνα Τορτόνα και αυτό μας κόστισε. Η νίκη της γηπεδούχου ήρθε και σχετικά εύκολα, αλλά το Over 159,5 πόντοι, το οποίο είχαμε επιλέξει, δεν επιβεβαιώθηκε, αφού σημειώθηκαν λιγότεροι πόντοι (72-65). Έτσι δεν μπορέσαμε να χτίσουμε σερί στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε το ιταλικό πρωτάθλημα και πάμε στο κορυφαίο της Ευρώπης, το ισπανικό, σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της γηραιάς ηπείρου, το «κλάσικο».

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Παρά το γεγονός ότι έχει τέσσερις διαδοχικές επικρατήσεις, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά στα δύο τελευταία της παιχνίδια, στη νίκη επί της Ομπραντόιρο, εκτός έδρας, με 89-84, την Κυριακή, και σε αυτή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 92-89, την Πέμπτη στη Βαρκελώνη, για την Ευρωλίγκα, με την οποία εξασφάλισε το πλεονέκτημα της έδρας στα play off.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ρεάλ έχει δύο ήττες στη σειρά για δεύτερη φορά στη σεζόν, ενώ ποτέ σε αυτήν δεν έφτασε τις τρεις. Οι Μαδριλένοι ξέρουν ότι με μία ακόμα και μάλιστα κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα αυξηθεί κατά πολύ η γκρίνια και θα  τεθεί εν αμφιβόλω και η πρωτιά στην κανονική περίοδο της Liga Endsa, οπότε θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε ότι έχει αξία το «διπλό» και το Over 162,5, το οποίο προσφέρεται στο 3,00. Άλλωστε, η «βασίλισσα» έχει πάρει τον αέρα των Καταλανών, καθώς προηγείται με 4-1 στα μεταξύ τους, σε παιχνίδια που το σκορ στην πλειονότητά τους έχει πάει σχετικά υψηλά.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ