Οδηγός του Περιστερίου η άμυνά του

Οδηγός του Περιστερίου η άμυνά του

Καλημέρα σας. Ένα τραγικό επιθετικά δεύτερο ημίχρονο, απόρροια και του γεγονότος ότι η διαφορά στο πρώτο ήταν πάνω από τους 20 πόντους, μας κόστισε ακριβά στον πρώτο τελικό του EuroCup. Η εκπληκτική Παρί έφτασε τις 18 συνεχόμενες επιτυχίες και απέχει ακόμα μία από την κατάκτηση του τίτλου και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, μετά το 77-64 επί της Μπουργκ, χθες, εντός έδρας. Ωστόσο, εμείς χάσαμε το Over 159,5 πόντοι, στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από τη Γαλλία ερχόμαστε στα μέρη μας και στον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά του FIBA Basketball Champions League.

Περιστέρι Bwin – Βόννη Προγνωστικά

Ένα νεκρό διάστημα στην τρίτη περίοδο (28-16) ανάγκασε το Περιστέρι να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τη Βόννη, με 89-78, την Τετάρτη. Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απωλειών, αν θέλει να βρεθεί στο Final 4.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Βόννη δεν είναι ένα σύνολο που τρομάζει, κάτι που φάνηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα στη Γερμανία και στην ήττα της με 80-66 από τους 99ερς, το Σάββατο, στο Κέμνιτζ, για την Μπουντεσλίγκα. Έχει ποιότητα, αλλά αν οι αντίπαλοι τη ζορίσουν αυτή δυσκολεύεται να αναδειχθεί.

Το Περιστέρι πρέπει να κάνει reset και να παίξει καλή άμυνα για να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Αν το κάνει θα έχει πιθανότητες για να ισοφαρίσει και να ζητήσει την πρόκριση σε τρίτο ματς και πάλι στη γερμανική πόλη. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρει και θα ποντάρουμε στον «άσο» και το Under 79,5 πόντοι της φιλοξενούμενης, που προσφέρεται στο 2,20.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ