Πάλι τριάδα από Αγγλία…

Πάλι τριάδα από Αγγλία…

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τετάρτη (10/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Εξαιρετική η χθεσινή βραδιά ια όσους έκαναν παιχνίδι με τα γκολ, στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τελικά σκορ 2-2 και 3-3, δεν γίνεται κάποιος να πήγε στον κουβά.

Αντιθέτως, η στήλη και όσοι ασχολήθηκαν με τις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία, πήγαν… άκλαυτοι, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έδειξαν διάθεση. Και θέλω να πιστεύω, ότι σήμερα θα έχουν διαφορετική συμπεριφορά.

Η στήλη θα επιμείνει με ομάδες από τις κατηγορίες αυτές και ελπίζει ότι θα γυρίσει ο τροχός.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Γουέστ Μπρόμγουιτς – Ρόδεραμ Προγνωστικά

Η Ρόδεραμ καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, δεν έχει την παραμικρή ελπίδα για σωτηρία και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους.

Η Γουέστ Μπρόμγουιτς δίνει μάχη για την άνοδο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού μετρά τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της.  Τρέχει ένα σερί με εννέα ματς χωρίς ήττα και σήμερα θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ξεφύγει εννέα βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός ζώνης πλέι οφ.

Πιθανότατα θα κερδίσει και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει ο «άσος στο οριακά συμπαθητικό 1,72.

Γουίκομπ – Ντέρμπι Προγνωστικά

Μάχη για την απευθείας άνοδο δίνει η ντέρμπι και έχει σημαντικές πιθανότητες για να τα καταφέρει. Βρίσκεται στην 2η θέση, έναν βαθμό πάνω από τη Μπόλτον και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουίκομπ θέλει το τρίποντο για να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας, έστω και αν θα έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στόχους, αφού πολύ δύσκολα θα μπλέξουν σε περιπέτειες υποβιβασμού και φυσικά δεν έχουν βλέψεις και για άνοδο.

Βρίσκονται όμως σε καλή κατάσταση, αφού έχουν μία ήττα σε πέντε παιχνίδια και αυτή από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ.

Για αυτό θα προτιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,80.

Ίπσουιτς – Γουότφορντ Προγνωστικά

Αν η Ίπσουιτς κάμψει την αντίσταση της Γουότφορντ θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα προσπεράσει Λιντς και Λέστερ. Τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην έδρα τη είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μπροστά στους φίλους της, μετρά πέντε σερί νίκες, τις οποίες συνδύασε με over 3,5! Θέλουμε, το σερί αυτό να συνεχιστεί, γιατί η επιλογή μας θα είναι νίκη των γηπεδούχων, μαζί με το over 2,5, σε απόδοση 1,95 στην bet365.

Αρκετά καλή, μπορώ να την χαρακτηρίσω. Οι φιλοξενούμενοι, παλεύουν τα ματς, αλλά πλέον δεν έχουν στόχους.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ