Με την Τρέντο στη μάχη της οκτάδας

Με την Τρέντο στη μάχη της οκτάδας

Καλημέρα σας. Η κατρακύλα της Βίρτους ολοκληρώθηκε. Από δεύτερη, που ήταν πριν από λίγο καιρό, κατακρημνίστηκε δέκατη, απόρροια των επτά διαδοχικών ηττών της και του 95-92 από την Μπασκόνια, χθες στην Μπολόνια, και η είσοδός της στα play off μοιάζει πλέον άπιαστο όνειρο. Κι αυτό διότι δεν έχει περιθώριο λάθους… Στο στοιχηματικό κομμάτι, το Over 160,5 πόντοι επιβεβαιώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, όχι, όμως, και η επικράτηση των Ιταλών. Κατά αυτόν τον τρόπο δε βρήκαμε στόχο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε την Ευρωλίγκα, αλλά παραμένουμε στην Ιταλία για ένα ματς από το Καμπιονάτο.

Τρέντο – Ντερθόνα Τορτόνα Προγνωστικά

Μία δύσκολη σεζόν διάγει η Τρέντο, που έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Τέτοια έχει και τώρα, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται εξαιρετικά ανταγωνιστική, παρότι αυτά συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν. Αυτό το έδειξε και στο Μιλάνο, παρά την ήττα της με 91-86 από την Αρμάνι. Πάντως, στο γήπεδό της μετρά τρεις σερί νίκες!

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ντερθόνα είναι ανεβασμένη, μακριά από το σπίτι της, όμως, έχει ζητήματα. Αυτό καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει τρεις διαδοχικές αποτυχίες. Παρόλα αυτά, βρίσκεται εντός της πρώτης οκτάδας, ούσα ισόβαθμη με την αποψινή της αντίπαλο.

Στο μεταξύ τους, θεωρούμε πως η Τρέντο έχει τη δυνατότητα να πάρει το ροζ φύλλο και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παρουσία της στα play off. Άλλωστε, το ρόστερ της είναι πολύ καλό κι αν επιστρέψει στη δράση και ο χρήσιμος γκαρντ Κουίν Έλις, τότε οι λύσεις για τον Πάολο Γκαλμπιάτι θα είναι πολλές. Λογική επιλογή είναι ο «άσος» στο -2,5 στο 2,06. 

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ