Τριάδα με απόδοση 6,00

Τριάδα με απόδοση 6,00

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για το Σάββατο (13/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και το στοιχηματικό τριήμερο μπήκε με όμορφο τρόπο για τη στήλη. Μπορεί να μας βγήκε η ψυχή, αλλά πέρασε η τριάδα με απόδοση 6,3.

Η επιλογή να ασχοληθούμε μόνο από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας ήταν σωστή. Το over 2,5 στο ματς Τοπ Ος – Ρόντα ήρθε από το ημίχρονο, ενώ η Βίλεμ κέρδισε εύκολα την Άλκμααρ Β’ και πέρασε το συνδυαστικό 1Χ & over 2,5.

Εκεί που τα χρειαστήκαμε ήταν στο over 3,5στην αναμέτρηση Έμεν – Μάαστριχτ. Το ματς έγινε 1-2 στο 61’ και θέλαμε ένα γκολ για να κλείσει το παρολί. Και αυτό το άτιμο, μπήκε στο 98’! Δε λέω, έχει γλύκα να μπαίνει γκολ στη τελευταία φάση του ματς, αλλά όχι και να το περιμένεις 40 λεπτά…

Με ανεβασμένη ψυχολογία, πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με τρία διαφορετικά πρωταθλήματα.

Μπόχουμ – Χαϊντενχάιμ προγνωστικά

Εμπιστοσύνη στη Μπόχουμ, δεν μπορεί να δείξει κάποιος. Μπορούσε να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αυτοκτόνησε. Κόντρα στην καταδικασμένη Ντάρμσταντ προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική στη Κολωνία, κέρδιζε με 1-0, αλλά δέχθηκε δύο γκολ, στο 90’ και στο 92’!

Ακόμα βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό ματς με την Χαϊντεχάιμ, αλλά με αυτή την συμπεριφορά δεν πρόκειται να την αγγίξω. Θα ποντάρω στο over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over 2,5 στα τελευταία επτά παιχνίδια και εννέα goal/goal στα τελευταία 10! Αφήστε που έχουν δεχθεί γκολ σε 10 σερί ματς…

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί over 4,5 (!), οπότε το 1,70 που δίνει το απλό over στην bet365, δε το λες και άσχημο.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς προγνωστικά

Μάχη για την παραμονή δίνει η Νότιγχαμ, η οποία θέλει τη νίκη για να πραγματοποιήσει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την υλοποίηση του στόχου. Οι γηπεδούχοι, υποδέχονται τη Γουλβς και μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι και ο «άσος» είναι πιθανός. Επειδή μιλάμε για Αγγλία, όπου τα πάντα είναι πιθανά, θα προτιμήσω παμε στοιχημα με κάλυψη. Θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5 στην τίμια απόδοση του 1,75. Όπως είχα κάνει και πριν από δύο εβδομάδες, στην εντός έδρας νίκη της Νότιγχαμ, επί της Φούλαμ.

Φρέντρικσταντ – Σάρσμποργκ προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πάω κόντρα στην εικόνα των δύο ομάδων. Και το λέω αυτό γιατί τόσο η Φρέντρικσταντ, όσο και η Σάρσμποργκ δεν έχουν φέρει over 2,5 στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του Νορβηγικού πρωταθλήματος και ακόμα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, αλλά μου κάνει κλικ το 2,05 που δίνει το over 2,5.

Θυμίζω ότι πέρυσι η Σάρσμποργκ, έφερνε τα over 3,5 για πλάκα και πρέπει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες ξεμπούκωσαν στο Κύπελλο, κόντρα σε ερασιτεχνικές ομάδες. Η Φρέντρικσταντ κέρδιζε με 10-0 και η Σάρσμποργκ με 5-1…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ