«Κλειδώνει» τη Βούρτσμπουργκ η Μπάγερν

«Κλειδώνει» τη Βούρτσμπουργκ η Μπάγερν

Καλημέρα σας. Χθες, οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Η Τρέντο πήρε τη νίκη και έκανε βήμα οκτάδας, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει το μικρό χάντικαπ, το -2,5, που βάλαμε για να ανεβάσουμε την απόδοση. Κι αυτό σε ένα ματς που ήταν μπροστά με 79-72 λίγο πριν από το φινάλε. Έτσι η επιλογή μας στο παμε στοιχημα δε μας δικαίωσε.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ιταλία θα πάμε πιο βόρεια στη Γερμανία.

Βούρτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η Βούρτσμπουργκ που είναι σε πορεία τετράδας, καθώς μετρά οκτώ επικρατήσεις στα έσχατα εννέα. Η άμυνά της έχει αποδειχθεί το κρυφό της όπλο, ενώ επιθετικά υπάρχει ο Ότις Λίβινγκστον που κάνει χρονιά MVP.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπάγερν είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα στη χώρα. Αυτό δε χωρά αμφιβολία, το δείχνει η κατάταξη και μπορεί να το κεφαλαιοποιήσει στο τέλος της σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική συγκέντρωση και στα δύσκολα ματς αυτή είναι η πυξίδα της.

Με αυτή τη λογική θα πορευτούμε και θα κρατήσουμε το «διπλό» και το να μείνει η Βούρτσμπουργκ κάτω από τους 80 πόντους, κάτι που προσφέρεται στο 2,25. Οι Βαυαροί, που καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας εν όψει των play off, θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και με την άμυνά τους να δυσκολέψουν τη γηπεδούχο, την οποία φυσικά δεν πρόκειται να υποτιμήσουν.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ