Δεν μπορούν να αντέξουν οι άμυνες

Δεν μπορούν να αντέξουν οι άμυνες

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Τετάρτη (17/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

H Mπάγερν έπαιξε έξυπνα στο Έμιρετς. Ο Τούχελ, κατέβασε την ομάδα του σε πιο χαμηλά μέτρα και χτύπησε με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις κυρίως στην πλευρά που ο Αρτέτα έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει τον Κίβιορ. Το τελικό 2-2 αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την ρεβάνς. Η Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή, γνώρισε μία σκληρή ήττα απο την Άστον Βίλα και έπιασε απο την κορυφή. Ο Αρτέτα, χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ρόστερ, δεν πραγματοποιεί ροτέισον και αρχίζει να φαίνεται πιθανό η ομάδα να βγάλει κούραση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Μπάγερν – Άρσεναλ

Με ένα γκολ θα ανοίξει το παιχνίδι

Σε κάθε περίπτωση όμως, συνολικά η Άρσεναλ, η δουλειά που έχει κάνει ο Αρτέτα είναι ανώτερη απο αυτή του Τούχελ και είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να το παραβλέψουμε.

Το πρώτο παιχνίδι δεν είχε κανένας ιδιαίτερο ρυθμό κι όμως μπήκαν 4 γκολ. Φάνηκε πως οι άμυνες των δύο ομάδων, δεν είναι έτοιμες να αντέξουν την επιθετικότητα των αντιπάλων. Η ρεβάνς σε περίπτωση που μπει ενα τέρμα, είναι σίγουρο πως θα ανοίξει πολύ. Με αυτές τις συνθήκες το over 2,5 σε απόδοση 1,62 μοιάζει δίκαιο.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Μας άνοιξε την όρεξη

Βλέποντας το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Σίτι καταλαβαίνει κανείς, πως είναι δύσκολο οι δύο άμυνες να αντέξουν το ταλέντο, την επιθετικότητα, την τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητα των αντιπαλων τους. Η Ρεάλ χτύπησε με την επιλογή του Αντσελότι να βάλει τον Ροντρίγκο στα αριστερά, στα αργά πόδια του Ακάντζι που χρησιμοποιήθηκε σαν δεξί μπακ.

Η Σίτι κατάφερε να αξιοποιήσει το γεγονός πως η άμυνα της Ρεάλ ήταν βαθιά μέσα στην περιοχή για να αντιμετωπίσει τον Χάλαντ και την σκότωσε με εκτελεσεις απο το όριο της περιοχής. Οι δύο ομάδες πέτυχαν απο τρία γκολ και μας άνοιξαν την όρεξη ενόψει της ρεβάνς. Δύσκολο να μην δούμε πολλά γκολ και στην ρεβάνς, δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί το Goal Goal που δίνεται στο 1,62 στην bet365.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ