Αγώνας επιβίωσης

Αγώνας επιβίωσης

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Κυριακή (21/04)!

Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια η Σασουόλο προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά και δεν το κράτησε. Στο Σαλέρνο ήταν αυτοκτωνία το ότι ισοφαρίστηκε απο 0-2, όμως με την Μίλαν μπορεί και να θεωρηθεί επιτυχία ο πόντος. Σε κάθε περίπτωση τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Σασουόλο – Λέτσε

Μονόδρομος για την Σασουόλο

Η Σασουόλο στην συνέχεια έχει να αγωνιστεί εκτός με Φιορεντίνα, εντός με Ίντερ και εκτός με Τζένοα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποδέχεται Κάλιαρι και πηγαίνει στην έδρα της Λάτσιο τελευταία αγωνιστική. Καταλαβαίνετε πως μένοντας στην 19η θέση, μόνο με νίκη απέναντι στην Λέτσε, μπορεί να πάρει ανάσα για την παραμονή. Είναι μονόδρομος για την Σασουόλο να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Η Λέτσε δεν έχει καθαρίσει όμως με 32 βαθμούς ασφαλώς και είναι πιο άνετη. Το παιχνίδι για την Σασουόλο είναι τελικός, σκοράρει εύκολα θα πρέπει να προσέξει πίσω για να πάρει μία νίκη που μοιάζει υποχρεωτική για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο άσος στο 2.30 στην bet365.

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μονόπλευρό κίνητρο υπερ της καλύτερης ομάδας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε σκληρό αποκλεισμό στο Βεστφάλεν. Θα πρέπει όμως να βρει τον τρόπο να συνέλθει ώστε να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, καθώς καραδοκεί η φιλόδοξη και επικίνδυνη Μπιλμπάο για να αρπάξει την 4ή θέση.

Απο τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει προέρχεται η Αλαβές, που είναι βαθμολογικά άνετη και το γεγονός αυτό έχει φέρει βαθμολογική πτώση. Μονόπλευρο κίνητρο υπερ της ανώτερης ομάδας και καλή τιμή στο διπλό. Είναι ένας συνδυασμός που οδηγεί στο 1,98.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ