Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της στήλης, αφού υπάρχει μία τάση να “βαλσαμώνουν” τα παιχνίδια που κάνουμε πονταρίσματα με γκολ. Στις -36 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός, παρότι πλήρωσαν το 2 DNB του Παναιτωλικού και η κάρτα του Καϊσέδο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν

Θριάμβευσαν ευρωπαϊκά αμφότερες και ονειρεύονται τελικούς σε Champions & Europa League αντίστοιχα. Πιο ξεκούραστη η Ντόρτμουντ που αγωνίστηκε δύο ημέρες νωρίτερα και δεν είχε ταξίδι.

Σε σούπερ μομέντουμ οι γηπεδούχοι, έπεισαν στο 4-2 επί της Ατλέτικο, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κομμάτι της αγωνιστικής συνέπειας. Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν δεν βγαίνει από το πλάνο της ακόμα κι αν στραβώσει το ματς και αρνείται να ηττηθεί. Προβλέπουμε ότι η αρμάδα του Αλόνσο θα συνεχίσει το σερί και σήμερα, σε ματς με κοντρολαρισμένο τέμπο, αφού κανείς δεν έχει λόγο να πάρει τακτικά ρίσκα, δεν είναι καταστροφική μία ενδεχόμενη ισοπαλία. Επιλογή το Χ2 & Under 4.5 σε απόδοση 1.94.

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ

Η Άστον Βίλα ξόδεψε πολλές δυνάμεις την Πέμπτη στη βόρεια Γαλλία, ταλαιπωρήθηκε από την αθλητική Λιλ για 120 λεπτά κι ο κόουτς Έμερι παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη φυσική κατάσταση των παικτών του. Δεν είναι και λίγες οι απουσίες της, ειδικά αυτή του νευραλγικού Λουίζ στη μεσαία γραμμή θα παίξει ρόλο.

Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν πειστική στην πλειοψηφία των τελευταίων εμφανίσεών της, απειλείται συχνά και σε ροή αγώνα και σε στατικές φάσεις. Η Μπόρνμουθ είναι σε καλή κατάσταση, άξιζε τη νίκη στο 2-2 με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, όπως άξιζε τη νίκη και στο 2-2 του 1ου γύρου με τους “villans”. Ξεκάθαρα ευνοϊκό το timing για τα “κεράσια” απέναντι στα κουρασμένα παλικάρια του Έμερι, επιλογή το Χ2 σε απόδοση 2.04.

Έξτρα ποντάρισμα στο Μπέρμιγχαμ το σκοράρισμα του Σολάνκε σε απόδοση 2.88. “Ζεστός” ο στράικερ της Μπόρνμουθ, με το γκολ απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ έφτασε τα 17 στην Πρέμιερ κι έσπασε το ρεκόρ του συλλόγου στη λίγκα. Σκόραρε και στον πρώτο γύρο απέναντι στην Άστον Βίλα, έχει την ταχυδύναμη να εκμεταλλευτεί το πιθανό έλλειμμα ενέργειας των γηπεδούχων.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

Ακμαίο το ηθικό στην Πάλας μετά το διπλό στο Άνφιλντ, με το οποίο ουσιαστικά “καθάρισε” την παραμονή. Έχει την ευκαιρία να παίξει πιο ελεύθερα πλέον και με την τριπλέτα Έζε, Ολίσε, Ματετά υγιή μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Οι λύσεις στην άμυνα όμως έχουν περιοριστεί δραματικά λόγω τραυματισμών.

Πληγωμένη στα στόπερ και η Γουέστ Χαμ, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στη Λεβερκούζεν. Μονόδρομος η νίκη σήμερα στο Σέλχαστ Παρκ αν θέλει να ανανεώσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Δεν θα παίξει κλειστά ο Μόγιες, άλλωστε τα 13/15 τελευταία πρωταθληματικά ταξίδια των “σφυριών” είχαν 3+ γκολ.

Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.08, το οποίο combo εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στα μεταξύ τους ντέρμπι. 13 σερί G/G μετρούν, τα 9 συνδυάστηκαν με over 2.5.

Αλμερία – Βιγιαρεάλ

H Αλμερία παίζει εδώ και καιρό για την χαρά του ποδοσφαίρου και με τον Πέπε Μελ στον πάγκο (πρώην ΟΦΗ) δεν αναμένεται να παρουσιαστεί συμπαγής στην τελική ευθεία της σεζόν. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλή στο Σαν Μαμές, το σημερινό ματς το βλέπει ως ευκαιρία να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Ταλαντούχα μπροστά η ομάδα του Μαρθελίνο, ευάλωτη πίσω. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.91.

Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Απόλυτο “εξάποντο” παραμονής, μεγάλο το άγχος και στις δύο πλευρές, όπως και χτυπητές οι αγωνιστικές τους αδυναμίες. Σπάνιες οι νίκες τους μέσα στο 2024, υπό τον φόβο της ήττας και με βατά παιχνίδια να ακολουθούν, πιθανώς να συμβιβαστούν με μία “μοιρασιά”. Ειδικά μετά τη χθεσινή ήττα της Λούτον. Επιλογή ρίσκου το Χ σε απόδοση 3.50.

Έξτρα ποντάρισμα από το Γκούντισον Παρκ το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για τον Ταρκόφσκι, σε απόδοση 5.00. Ξεκάθαρο το miss match των στατικών φάσεων στο παιχνίδι, η Έβερτον στηρίζεται πολύ στο εναέριο παιχνίδι, ενώ η Φόρεστ είναι και σε αριθμούς η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό τον τομέα. Το προηγούμενο Σάββατο δέχθηκε το 25ο γκολ της σεζόν από στατικό. Ο δυναμικός στόπερ των “ζαχαρωτών” σημαδεύεται στα κόρνερ.

Αντάλιασπορ – Χατάισπορ

Άσχημη η εικόνα της Αντάλιασπορ στα δύο τελευταία παιχνίδια, αδιάφοροι φάνηκαν οι αρκετοί “μισθοφόροι” του ρόστερ. Απτό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει πλέον κι ο κόουτς Γιαλτσίν δεν έχει όρεξη να ανανεώσει.

Η Χατάισπορ που “καίγεται” στη μάχη της παραμονής έπαθε μεγάλη ζημιά από την ουραγό πριν μία εβδομάδα, αλλά το σημερινό ματσάρισμα της ταιριάζει για να κάνει παιχνίδι “κλεφτοπολέμου”. Θα πάμε με το κίνητρο και θα ρισκάρουμε στο διπλό σε απόδοση 4.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πορτογαλία, Γερμανία & Γαλλία, τοποθετημένες σε παρολι αξίας 5.92.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.83) στο Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε. Βελτιωμένη η εικόνα της Φαμαλικάο μετά την αλλαγή προπονητή, δεν θα κινδυνεύσει, αλλά ψάχνει μία ακόμη νίκη για να τελειώνει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Η Πορτιμονένσε συνεχίζει να βολοδέρνει λόγω ανασταλτικής ανεπάρκειας, αλλά επιθετικά έχει παρουσιάσει αρκετές λύσεις μέσα στον Απρίλιο.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.75) στο Φράιμπουργκ – Μάιντς. 6 σερί εντός έδρας G/G & Over 3.5 μετράει η Φράιμπουργκ και υποδέχεται μία Μάιντς που προέρχεται από δύο σερί 4αρες! Αναγκαία η αντίδραση για τους γηπεδούχους, “μυρίζουν αίμα” οι φιλοξενούμενοι, πιθανό να γίνει γρήγορο παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Τρίτη επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 (1.85) στο Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών. “Μεθυσμένοι” οι Παριζιάνοι μετά την ιστορική πρόκριση στη Βαρκελώνη, άνετοι στο πρωτάθλημα, θα επιχειρήσουν να προσφέρουν θέαμα στο κοινό και στο Parc des Princes δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία σε 8 σερί πρωταθληματικά παιχνίδια. Μπορεί να ακολουθήσει η “καυτή” Λυών που σκοράρει κατά ριπάς μετά τη χειμερινή της ενίσχυση, 2+ γκολ έβαλε και στα 5 τελευταία ταξίδια της!

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ  ➡ Χ2 (απόδοση 2.04)

17:00 | Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

17:15 | Αλμερία – Βιγιαρεάλ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 1.91)

18:30 | Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν  ➡ X2 & Under 4.5 (απόδοση 1.94)

Παρολί

17:30 | Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.83)

20:30 | Φράιμπουργκ – Μάιντς  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

22:00 | Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.85)

Χινάρι

15:30 | Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ Χ (απόδοση 3.50)

Παίκτες

15:30 | Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ Ταρκόφσκι Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 5.00)

Σκόρερ

17:00 | Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ  ➡ Σολάνκε να σκοράρει (απόδοση 2.88)

“Μπόμπα”

19:00 | Αντάλιασπορ – Χατάισπορ  ➡ 2 (απόδοση 4.00)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ