Βίρτους για ημιτελικά

Βίρτους για ημιτελικά

Καλημέρα σας. Σωστά το προσεγγίσαμε χθες το παιχνίδι του Προμηθέα με τον Άρη, στην Πάτρα, για τα play off της Stoiximan Basket League, απλώς η άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο και έτσι οι φιλοξενούμενoi δεν είχαν τύχη. Για αυτό με το 79-60 χάσαμε το +10,5 που είχαμε κρατήσει και παρότι πιάσαμε με ευκολία το Under 155,5 πόντοι δεν μπορέσαμε να βρούμε τον στόχο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ελλάδα θα πάμε λίγο πιο δυτικά στην Ιταλία, σε ένα ματς που πιστεύουμε ότι θα δώσει πρόκριση.

Ντερθόνα Τορτόνα – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Αντίδραση έβγαλε η Ντερθόνα που εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της Βίρτους Μπολόνια, πήρε το ροζ φύλλο με 91-81, την Πέμπτη, στην Τορτόνα, και έδωσε παράταση στη σειρά. Επιθετικά η γηπεδούχος έχει δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τους Μπολονέζους και πάνω σε αυτό θα στηριχθούμε για την πρότασή μας.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι δεν ήταν καλή στο τρίτο ματς και ο Τόκο Σενγκέλια, που επέστρεψε στη δράση, ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Προσθέστε σε αυτό και την αστοχία του Μάρκο Μπελινέλι και οι λόγοι της ήττας της σε αυτό ήταν φανεροί.

Θεωρούμε πως στο τέταρτο παιχνίδι, αμφότεροι θα είναι καλύτεροι και θα δείξουν τον δρόμο στους συμπαίκτες τους προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το «διπλό» στο -2,5 και θα το συνδυάσουμε με το Over 159,5 πόντοι, το οποίο βρίσκεται στο 2,62.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ