Να αποφύγει το δις εξαμαρτείν η Αρμάνι

Να αποφύγει το δις εξαμαρτείν η Αρμάνι

Καλημέρα σας. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την ποιοτικότερη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκαν από τους Μαδριλένους με 87-76, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final 4, που διεξάγεται στο Βερολίνο. Με αυτό το αποτέλεσμα πιάσαμε τόσο την επικράτηση της «βασίλισσας», όσο και το Over 156,5 πόντοι, σε μία πολύ καλή απόδοση στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Ημέρα ξεκούρασης στη Γερμανία για την Ευρωλίγκα, οπότε θα μεταφερθούμε αλλού για να ζήσουμε τη δράση και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Αρμάνι Μιλάνο – Τζερμάνι Μπρέσια Προγνωστικά

Με τρεις σερί νίκες, η Αρμάνι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά με 3-1 επί της Τρέντο, καθώς προϊόντος του χρόνου ανακτούσε την αμυντική της συγκέντρωση. Με αυτόν τον τρόπο κάλυψε και την απουσία του σημαντικού Σαβόν Σιλντς στα δύο τελευταία, με τον ταλαντούχο φόργουορντ να αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Τζερμάνι ήταν η μοναδική ομάδα που στην οκτάδα έβγαλε… σκούπα και έκανε το 3-0 επί της Πιστόια με μέσο όρο διαφοράς σε αυτά τα ματς τους 17,3 πόντους. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η Μπρέσια ήταν για μεγάλο διάστημα πρωτοπόρος της κατάταξης, στην κανονική διάρκεια, αλλά κάποιες κακές εμφανίσεις στο φινάλε της κόστισαν.

Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα υπερασπιστούν το σπίτι τους και δε θα επαναλάβουν την κακή εκκίνηση της προηγούμενης σειράς. Για να συμβεί αυτό οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθηκόντα και για αυτό θα πάμε με τον «άσο» και το Under 157,5 πόντοι, στο 2,30.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ