Πάντα λόγω απόδοσης

Πάντα λόγω απόδοσης

Προγνωστικά από τη Βραζιλία...

Γράφει ο Κώστας Σφήκας.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δυστυχώς η Μπαϊα δεν κατάφερε να κερδίσει την Βίλα Νόβα, ευτυχώς γι’ αυτήν που δεν έχασε κιόλας, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Αν και η Βραζιλία δεν με θέλει τώρα τελευταία, εγώ θα επιμείνω, ελπίζοντας να δικαιωθώ, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν και άλλες ξεκάθαρες επιλογές στο κουπόνι.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τον Κλοπ: Έμαθε μετά τον τελικό ότι η οικογένεια του παγιδεύτηκε έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς»

Σαμπάιο Κορέα – Ιτουάνο Προγνωστικά

Η Σαμπάιο Κορέα παρουσιάζεται ως ομάδα έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα, αφού είναι αήττητη στο γήπεδό της. Και γενικώς δεν χάνει στα 10 τελευταία παιχνίδια της εκεί, έχοντας έξι νίκες, οι τέσσερις σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βέβαια και η σημερινή της αντίπαλος, η Ιτουάνο, είναι αήττητη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Αλλά έπαιξε την Τρίτη, κάτι που δεν έγινε με την γηπεδούχο, οπότε θα είναι λίγο πιο κουρασμένη, ενώ και το ταξίδι που πραγματοποιεί για να αγωνιστεί στο Σάο Λούις είναι από τα μεγαλύτερα που κάνει στην χώρα! Επομένως με αυτά τα δεδομένα και πάντα κυρίως λόγω απόδοσης, το οποίο αποτελεί και το πρώτο μου κριτήριο, θα επιλέξω με ένα σχετικό ρίσκο τον άσο της Σαμπάιο Κορέα στο 2,30 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:30 Σαμπάιο Κορέα – Ιτουάνο (2,30 @ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ