Με τους «αιώνιους» στις ευρωπαϊκές μάχες τους!

Με τους «αιώνιους» στις ευρωπαϊκές μάχες τους!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα στους «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου που δίνουν τις ευρωπαϊκές μάχες τους!

Ολυμπιακός – Σλόβαν (22:00): Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να διαχειριστούν το σοκ από τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Champions League. Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και μεταξύ αυτών, ήρθε και η αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Κάρλος Κορμπεράν. Με νέο προπονητή έτσι οι «ερυθρόλευκοι», καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα απέναντι στην ομάδα της οικογένειας Βάις.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρσι. Ο Ολυμπιακός τότε έκανε… πάρτι στο Καραϊσκάκη, τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς και κάπως έτσι είχε γίνει η δουλειά. Δύο δεδομένα. Οι δύο ομάδες τώρα, έχουν αντίθετη εικόνα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτή τη σταθερότητα, οι Σλοβάκοι δείχνουν καλύτερο πρόσωπο κατά γενική ομολογία. Τρέχουν, έχουν ρυθμό και ποιότητα. 0-2 έχαναν στο τελευταίο τους ματς στο πρωτάθλημα στο ημίχρονο και το έκαναν 4-2!

Διαβάστε επίσης: Ο μοναδικός Πορτογάλος συνεργάτης του Μαρτίνς, που έμεινε στον Ολυμπιακό

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Το πρώτο στοίχημα του νέου προπονητή του Ολυμπιακοπύ, είναι να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα. «Διαλυθήκαμε» στα προγνωστικά μας ως τώρα και με το 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα, καλούμαστε να επιστρέψουμε κι εμείς σε ένα διαφορετικό ρυθμό. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει από αυτό το ματς, στην αλλαγή σελίδας των πρωταθλητών Ελλάδας. Μια πρώτη επιλογή, από το μενού της Stoiximan με τις κάρτες. Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες, μας πληρώνει με 1.65 απόδοση (Stoiximan). Σε αυτή τη σειρά των προκριματικών, υπάρχει ένταση, αγωνία, ακόμη και στα δύο ματς με την Μακάμπι το είδαμε, το διαπιστώσαμε. Και οι κάρτες τότε, μας πλήρωσαν.

Ολυμπιακός – Σλόβαν (22:00): Θα συνεχίσω, ρισκάροντας, αλλά με μια εξαιρετική απόδοση. Νίκη Ολυμπιακού από το ημίχρονο και over 1,5 γκολ στην αναμέτρηση, μας προσφέρεται στο 2.32 απόδοση (Stoiximan) και θα το πάρω. Νέος προπονητής, καλή ψυχολογία υπάρχει, γιατί όχι; Στην τελική, θα έρθει το ξέσπασμα και επειδή ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, στο «καλημέρα» του νέου προπονητή, εκτιμώ πως θα παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός (20:00): Η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια οι «πράσινοι» φορούν και πάλι το… ευρωπαϊκό τους κοστούμι. Και ταξίδεψαν στην Πράγα για το πρώτο ματς με αντίπαλο τη Σλάβια, μια ομάδα δύσκολη με παραστάσεις και ευρωπαϊκές εμπειρίες. Σε ένα ραντεβού 21 χρόνια μετά από εκείνο του 2001 για τα προκριματικά του Champions League, από το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε βγει νικητής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δυσκόλεψε με τις δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής για τον Γιοβάνοβιτς. Σημαντικότερη αυτή του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός είναι ο πιο αξιόπιστος στόπερ του Παναθηναϊκού, αλλά έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Και σε ένα ματς που οι «πράσινοι» κατά βάση θα αμύνονται, σίγουρα ο Γιοβάνοβιτς θα τον ήθελε στη διάθεσή του. Εκτός έμεινε και ο Αλεξανδρόπουλος για τον ίδιο λόγο, αφού κι αυτός ταλαιπωρείται από ίωση.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Α Πορτογαλίας

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός (20:00): Είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς από τη στιγμή που του λείπει ο Σένκεφελντ και να θελήσει ο Γιοβάνοβιτς να κλείσει για τα καλά τους χώρους. Βάζοντας έναν επιπλέον παίκτη εκεί. Η Σλάβια είναι ομάδα που της αρέσει να επιτίθεται, αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Τσεχίας την… πάτησε. Έχασε 1-0 από ομάδα μικρότερου βεληνεκούς, έχοντας απέναντί της τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Είχε μεν κατοχή μπάλας και τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν ανούσια χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να τη χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, κυρίως με τους Παλάσιος και Αϊτόρ που θα βρουν χώρους.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει «πληγωμένος» να παίξει σε μία δύσκολη μεν έδρα, πλην όμως όχι απέναντι σε κάποιο μεγαθήριο. Η Σλάβια είναι καλή, αλλά φαβορί για την πρόκριση δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός θα μπει με αμυντικούς προσανατολισμούς και αυτό που θα θελήσει αρχικά είναι να απορροφήσει την επιθετικότητα των Τσέχων. Θα πάμε στοίχημα με ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ