Ψάχνει το ξέσπασμα ο Ολυμπιακός

Ψάχνει το ξέσπασμα ο Ολυμπιακός

Η ανάλυση του Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (04/08) με τις “μάχες” των ελληνικών ομάδων να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Europa League.

* 3ος Προκριματικός Γύρος για το Europa League

* Ακολουθεί ρεβάνς στην Μπρατισλάβα την επόμενη Πέμπτη

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Χωρίς VAR

* Αήττητος ο Ολυμπιακός (3-1-0) σε δύο προκριματικούς γύρους με αντίπαλο την Σλόβαν. Πέρσι την απέκλεισε στα προκριματικά του Europa League με νίκη 3-0 στον Πειραιά και ισοπαλία 2-2 στην Σλοβακία. Το 2009, για τα προκριματικά του Champions League την κέρδισε 2-0 μέσα-έξω.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν – Βασικός ο Αβιλα, 4άδα στην άμυνα, μπέρδεμα στην επίθεση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-4) από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Τσέρι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ο Πιερό έκανε το 0-3 με γκολ στο 61’ και το 65’, με τον Αμπού Φανί να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 86’.

Η παταγώδης αποτυχία στα παιχνίδια με τη Μακάμπι, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη πτώση στην απόδοση της ομάδας την τελευταία διετία σήμανε τέλος εποχής στον Πειραιά. Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μάρτινς, ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου. Διάδοχός του ο 39χρονος Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν, που την περασμένη σεζόν έφτασε με την Χάντερσφιλντ ένα βήμα πριν την Premier League.

Πριν προλάβει καν να μάθει τα ονόματα των παικτών του θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο. Ερωτηματικό το πόσο καλά ενημερωμένος είναι για το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί και το τι σχήμα θα παρατάξει απέναντι στους Σλοβάκους. Πιθανό το σενάριο να εφαρμόσει το 3-5-2 που χρησιμοποιούσε και στην Χάντερσφιλντ, διαθέτει τους παίκτες να το λειτουργήσουν, βρίσκει και τον Άβιλα που πέρσι έπαιζε όλη τη δεξιά πλευρά των “Τεριέ”.

Εκτός δράσης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, εκτός και ο Μανωλάς, δύσκολα θα προλάβει ο Βρσάλικο που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Δεν μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα οι νεοφερμένοι Χουάνγκ (χαφ) και Λάιτνερ (αρ. μπακ), εκτός έμεινε και ο Καρβάλιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια του

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του για το Europa League

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-2) επί της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο, αλλά η Σλόβαν γύρισε το ματς με Μπαρσεγκιάν (60’), Γκριν (72’), Άγκμπο (83’) και αυτογκόλ (91’).

To Μάιο κατέκτησε το 4ο διαδοχικό και συνολικά 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με μεγάλη άνεση, τερμάτισε στο +11 από τους διώκτες της. Έχασε την ευκαιρία για νταμπλ, ηττήθηκε στον τελικό από την Σπάρτακ Τρνάβα στην παράταση.

Τον Ιούλιο απέτυχε μία ακόμη φορά στα προκριματικά του Champions League. Αφού απέκλεισε την Ντινάμο Μπατούμι, με απευθείας κόρνερ του Βάις στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στην ρεβάνς, στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος στον 3ο γύρο. Επικράτησε 1-2 στην Ουγγαρία, αλλά στη ρεβάνς ηττήθηκε με 1-4 και υποβιβάστηκε στο Europa League.

Στο πρωτάθλημα Σλοβακίας έκανε πρεμιέρα με ήττα, αλλά ανέκαμψε με δύο τεσσάρες απέναντι σε Τρεντσίν και Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Έκανε μικρό rotation στο επιθετικό κομμάτι ο κόουτς Βάις στο ματς του Σαββάτου.

Ενισχυμένο το ρόστερ της στο μεταγραφικό παζάρι, ξεχωρίζει η προσθήκη του έμπειρου χαφ Κούτσκα με μακρόχρονη πορεία στην Serie A και παρουσία στην Γουότφορντ πέρσι. Καλές προσθήκες και αυτές των Τσακβετάτζε (χαφ) από Γκενκ και Ραμίρες (φορ) από την Ντινάμο Κιέβου.

Τραυματίστηκε στην ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος ο ηγετικός εξτρέμ Βάις και απουσιάζει, μαζί με τους φορ Σάπονιτς, Ραμίρες και το βασικό δεξιό μπακ Μεντβέντεφ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Europa League

Προγνωστικό: Μόνο καλύτερος μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Αλλάζει η ψυχολογία στο ντεμπούτο Κορμπεράν, αναμένεται να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες μετά την ηχηρή “σφαλιάρα” και η άμυνα των Σλοβάκων είναι κατάλληλη για ξέσπασμα. Χαμηλά ο άσος, θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80, είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά η Σλόβαν, ψηλά πήγε το σκορ και στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ