Καλή απόδοση η Λειψία

Καλή απόδοση η Λειψία

Η ανάλυση του παιχνιδιού Στουτγκάρδη - Λειψία.

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Λειψία για την 1η Αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

*1η αγωνιστική

*Η Στουτγκάρδη αγνοεί τη νίκη σε επτά αναμετρήσεις με τη Λειψία στην Μπουντεσλίγκα (μία ισοπαλία, επτά ήττες).

*Από την στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της ο Ντομένικο Τεντέσκο, η Λειψία πανηγύρισε έξι νίκες σε δέκα εκτός έδρας αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

Διαβάστε επίσης: «Υπόκλιση» από την Κλερμόν και τους φιλάθλους: «Μέσι, Μέσι, Μέσι»! (vids)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Ντιναμό Δρέσδης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τσουρλίνοφ στο 33′. Με δέκα αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι από το 67′.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων της τελευταίας αγωνιστικής πανηγύρισε την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη την προηγούμενη σεζόν! Ο Εντό έκανε το 2-1 με αντίπαλο την Κολωνία στη “Mercedes-Benz-Arena”, επιτρέποντάς την να τερματίσει στη 15η θέση, αποφεύγοντας παράλληλα τα μπαράζ.

Στην τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης παραμένει από τα τέλη Δεκεμβρίου 2019 ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο. Παραχωρήθηκαν οι Μαφέο (ΑΜ) και Φέρστερ (ΜΕ), αποχώρησαν ελεύθεροι οι Ντιντάβι (ΜΕ) και Τόμι (ΜΕ). Δαπανήθηκαν περίπου 10 εκ. ευρώ για την απόκτηση των Βάνομαν (ΑΜ), Μαυροπάνου (ΑΜ), Περέα (ΕΠ) και Ίτο (ΑΜ).

Η Στουτγκάρδη σκόραρε στο 33′ κι άντεξε με παίκτη λιγότερο από το 67′ στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας την προηγούμενη βδομάδα. «Η Λειψία αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για εμάς, θα πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα. Ελπίζουμε σε μία καλή εμφάνιση», είπε ο προπονητής Ματαράτσο.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-3) από την Μπάγερν. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μουσιάλα (14′), Μανέ (31′), Παβάρ (45′), Γκνάμπρι (65′) και Σανέ (90+8′), μείωσαν απλά οι Χάλστενμπεργκ (59′), Νκουνκού (77′ πεν.) και Ντάνι Όλμο (89′).

Δεκατρία χρόνια μετά την ίδρυσή της η Λειψία πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο Γερμανίας στην τρίτη παρουσία της στον τελικό. Χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Φράιμπουργκ, η οποία αγωνίζονταν με δέκα από το 57′. Δεν ξεκίνησε καλά την πορεία της στην Μπουντεσλίγκα, μετά την έλευση του Ντομένικο Τεντέσκο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς εξασφαλίζοντας, τελικά, την 4η θέση και την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (+1 από Ουνιόν Βερολίνου, +3 από Φράιμπουργκ).

Ο 36χρονος Ιταλός συνεχίζει στο τιμόνι των “κόκκινων ταύρων”, την πόρτα της εξόδου πέρασαν, μεταξύ άλλων, οι Ανταμς (ΜΕ), Χουάνγκ (ΕΠ), Μπρόμπεϊ (ΕΠ) και Μουκιέλε (ΑΜ). Δαπανήθηκαν 12 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Σλάγκερ (ΜΕ) από τη Βόλφσμπουργκ και 26 εκ. ευρώ για αυτή του Ράουμ (ΑΜ) από τη Χόφενχαϊμ.

Οι «κόκκινοι ταύροι» ξεκίνησαν με το… αριστερό τη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 5-3 από την πρωταθλήτρια Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας. «Η Στουτγκάρδη έχει δείξει πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο», είπε ο προπονητής Τεντέσκο.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Η Λειψία έχει την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας και την παράδοση σύμμαχο. Μας κάνει το διπλό σε απόδοση 1.80.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ