Ποντάρισμα με αξία στο Λονδίνο

Ποντάρισμα με αξία στο Λονδίνο

Η ανάλυση του αγώνα Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι.

Από το London Stadium ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: «Υπόκλιση» από την Κλερμόν και τους φιλάθλους: «Μέσι, Μέσι, Μέσι»! (vids)

1η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει υποστεί ήττα από τη Γουέστ Χαμ στα πρόσφατα 16 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Λανς, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έμειναν στο μηδέν.

Η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε ικανοποιητική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και είναι θετικό το πρόσημο αφού πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τερμάτισε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα δώσει το “παρών” στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όπου περιμένει αντίπαλο μεταξύ της Βίμποργκ και της Τόρσαβν. Ο Ντέιβιντ Μόγες βρίσκεται στον πάγκο της Γουέστ Χαμ από το Δεκέμβριο του 2019 και ετοιμάζεται για τη δεύτερη ολοκληρωμένη χρονιά του στο σύλλογο.

Ξόδεψε ήδη περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, με ποιο ακριβές κινήσεις τον επιθετικό Τζιανλούκα Σκαμάκα (36 εκ. ευρώ) από τη Σασουόλο και τον στόπερ Ναγέφ Αγκέρ από τη Ρεμς (35 εκ. ευρώ). Ήρθαν επίσης ο εξτρέμ Μάξγουελ Κορνέ από τη Μπέρνλι και ο Φλιν Ντάουνς από τη Σουόνσι. Αποτελούν παρελθόν οι Γιαρμολένκο, Φρέντερικς, Μαζουακού, Νομπλ (αποσύρθηκε από την ενεργό δράση).

Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμος ο νεοφερμένος στόπερ Αγκέρ λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Σκαμάκα που κρίθηκε ανέτοιμος.

Γουέστ Χαμ Στατιστικά

*5/6 φιλικά παιχνίδια με goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/10 εντός έδρας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Λίβερπουλ στο ουδέτερο “Γουέμπλεϊ” στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ. Στο 21’ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο 70’ ο Χουλιάν Άλβαρες ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83’ ο Σαλάχ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 και στο 90+4’ ο Νούνιες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά στο Νησί, καθώς κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και τέταρτο στα τελευταία πέντε χρόνια. Το φινάλε ήταν αγχωτικό, έφτασε κοντά στην αποτυχία την τελευταία αγωνιστική, όμως τερμάτισε στο +1 από τη Λίβερπουλ και διατήρησε τα σκήπτρα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχασε στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν από τους “Ρεντς”, στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ, με σκορ 3-1.

Απέτυχε πέρυσι να επαναλάβει την παρουσία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πραγματοποίησε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Απέκτησε τον επιθετικό Έρλινγκ Χόλαντ από τη Ντόρτμουντ και τον διεθνή μέσο Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς. Πήρε περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις, έφυγαν οι Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεζούς και Ζιντσένκο.

Όσον αφορά την αποστολή για τη δύσκολη πρεμιέρα, δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Αϊμερίκ Λαπόρτ, διότι είναι τραυματίας. Έτοιμοι για ντεμπούτο Χόλαντ και Φίλιπς.

Μάντσεστερ Σίτι Στατιστικά

*2/3 ματς τελευταία με goal/goal

*2/3 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μάντσεστερ Σίτι αναμενόμενα προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις για τη νίκη, δεν υπάρχει αξία πονταρίσματος. Η Γουέστ Χαμ βγάζει δυναμική στην έδρα της, όμως είναι ερωτηματικό πόσο θα καταφέρει να αντισταθεί στους “Σίτιζενς”. Ποντάρουμε στο Over 3 ασιατικό σύνολο γκολ σε απόδοση 1.93.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ