Κρίστιαν και Κριστιάνο έχουν το μέλι

Κρίστιαν και Κριστιάνο έχουν το μέλι

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αν θα καταφέρει να κάνει την πρώτη της νίκη, είναι από τα γεγονότα που ξεχωρίζουν το σαββατοκύριακο, μαζί φυσικά και με τις πρεμιέρες σε Ισπανία και Ιταλία. Θα δούμε πρώτα πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες και μετά θα ασχοληθούμε. Προς το παρόν, τα προγνωστικά στοιχήματος θα εστιάσουν σε Αγγλία και Γερμανία.

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παιχνίδι συναισθημάτων για τον Κρίστιαν Έρικσεν που αντιμετωπίζει την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όπως και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα αναρωτιέται αν θα ξεκινήσει σήμερα βασικός. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άρχισαν με ήττα στη νέα σεζόν κι έχουν από πέρυσι, 6 σερί ήττες εκτός έδρας. Η Μπρέντφορντ αντίθετα, αν κι έχανε με 2-0 στην πρεμιέρα, κατάφερε να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στο Λέστερ. Όπως και με τη Μπράιτον, βλέπω και σήμερα την ομάδα του Τεν Χαγκ να δυσκολεύεται στη φωλιά των «μελισσών» και είναι καλύτερα πιστεύω, να ποντάρω στα γκολ εκατέρωθεν.

Διαβάστε επίσης: Πούλησε Τικίνιο ο Ολυμπιακός – Τον ανακοίνωσε επίσημα η Μποταφόγκο (Pic, Vid)

Γουλβς – Φούλαμ

Από τη μια πλευρά, η σκληροτράχηλη αμυντικά, Γουλβς, με τον νεαποκτηθέντα Γκέδες, των 11 γκολ πέρυσι στην Ισπανία να κάνει το ντεμπούτο του κι  από την άλλη η Φούλαμ, με τον φουνταριστό  Μίτροβιτς, ο οποίος πέτυχε και  τα 2 γκολ  κόντρα στη Λίβερπουλ κι έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί εφέτος. Αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους, μετά την ήττα τους στο Λιντς, να έχουν φτάσει τα 9 ματς χωρίς νίκη και να θέλουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί.  Αυτό που πρόσεξα είναι ότι στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια,  δεν σημειώθηκαν πάνω από 2 γκολ, με την Γουλβς να επικρατεί στα δύο τελευταία στο «Μολινό», στην Πρέμιερ Λιγκ, με το ίδιο σκορ, 1-0.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, είχε 3 κόκκινες κάρτες και οι δύο από αυτές, αφορούσαν τις δύο σημερινές αντιπάλους. Η Σάλκε έχασε με 3-1 στην Κολονία, γιατί έπαιζε με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό και η Γκλάντμπαχ νίκησε με το ίδιο σκορ την Χόφενχάϊμ, η οποία επίσης έπαιζε με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό.  Ο παράγοντας «έδρα» ίσως παίξει το ρόλο του σήμερα, για τη νεοφώτιστη Σάλκε, αλλά η Γκλάντμπαχ στα 5 τελευταία της παιχνίδια στην «Φέλτινς Αρένα», έχει 2 νίκες και χωρίς να δεχτεί γκολ και δύο ισοπαλίες με 1-1. Την τελευταία σεζόν που αναμετρήθηκαν, το 2020-21, η Γκλάντμπαχ νίκησε 4-1 μέσα και 3-0 έξω. Πιστεύω ότι και σήμερα θα έχει τον πρώτο λόγο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουν.: over 2.5 & G/G (2.05)

Γουλβς – Φούλαμ: under 2.5 (1.72)

Σάλκε – Γκλάντμπαχ: 2 (2.15)

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ