Πούλησε Τικίνιο ο Ολυμπιακός – Τον ανακοίνωσε επίσημα η Μποταφόγκο (Pic, Vid)

Πούλησε Τικίνιο ο Ολυμπιακός – Τον ανακοίνωσε επίσημα η Μποταφόγκο (Pic, Vid)

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Τικίνιο Σοάρες στην Μποταφόγκο. Στο 1.500.000 € η μεταγραφή, 1.8 εκατ. τον χρόνο Βραζιλιάνος φορ, που υπέγραψε έως το 2024.

Επισημοποιήθηκε το deal ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Ολυμπιακό για τον Τικίνιο Σοάρες, με την βραζιλιάνικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου σέντερ φορ από τους Ερυθρόλευκους!

Τα ΜΜΕ της «χώρας του καφέ» από χθες (12/8) υποστήριζαν ότι ο Βραζιλιάνος άσος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και τα σχετικά ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάριος Βρουσάι επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού!

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες πήρε επίσημο μορφή, με τους Πειραιώτες να βάζουν στα ταμεία τους από την πώληση του παίκτη 1,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον ίδιο, το νέο του συμβόλαιο θα έιναι διάρκειας 2,5 χρόνων (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024), ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 1.8 εκατ. ευρώ. Όσες ήταν και στους πρωταθλητές Ελλάδας δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τικίνιο ακόμη κι αν δεν πωλούνταν στην Μποταφόγκο, δεν θα είχε θέση στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε χθες (12/8) διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.

Ο 31χρονος επιθετικός στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, κατέγραψε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά 14 γκολ, χωρίς να δώσει κάποια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ