Με οδηγό το goal/goal στο «Wanda Metropolitano»

Με οδηγό το goal/goal στο «Wanda Metropolitano»

Αμφίρροπη μάχη με γκολ αναμένουμε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ.

Φουλ δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα Κυριακή (21/08) με το ποδοσφαιρικό κουπόνι να είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ατλ. Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, την οποία θα δούμε παρακάτω.

2η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει υποστεί ήττα από τη Βιγιαρεάλ στα πρόσφατα 8 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-3 εκτός έδρας, της Χετάφε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 15’ ο Μοράτα σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 59’ και πάλι ο Μοράτα έκανε το 0-2 και στο 75’ ο Γκριζμάν πέτυχε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το καθήκον της και επικράτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Χετάφε (0-3) εκτός έδρας, στο μίνι ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας. Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό στη Γιουβέντους, αρχικά θεωρήθηκε ότι δεν υπολογίζεται και θα αποχωρήσει εκ νέου. Ο Ισπανός φορ επιβραβεύτηκε για την καλή απόδοση στην προετοιμασία και τα φιλικά, πήρε φανέλα βασικού και δικαίωσε τον Σιμεόνε με τα δύο πρώτα γκολ των “Κολτσονέρος”. Φαίνεται να συνθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ζοάο Φέλιξ, αρκετά ευέλικτο.

Στο αρχικό σχήμα επίσης, αγωνίστηκε και ο Σαούλ στην επιστροφή του από αποτυχημένο δανεισμό στην Τσέλσι. Ντεμπούτο έκανε τέλος, ο δεξιός μπακ-χαφ Ναουέλ Μολίνα στον οποίο ποντάρει πολλά ο “Τσόλο” για δημιουργία από τα πλάγια αλλά και καλή εικόνα στη δεξιά του πλευρά συνολικά. Στα αγωνιστικά, ο Σιμεόνε δοκίμασε τον Καράσκο ως αριστερό μπακ-χαφ και ενδέχεται να πάρει τη θέση του Σαούλ. Ο Χιμένες παραμένει τραυματίας και ο Βίτσελ θα παίξει ξανά στα στόπερ με Σάβιτς και Ρεϊνίλντο Μαντάβα.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 ματς τελευταία έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-2 εντός έδρας, εναντίον της Χάιντουκ Σπλιτ, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο 2’ ο Μπιουκ σκόραρε για το 0-1, στο 15’ ο Μοράλες το 1-1, στο 19’ ο Λιβάγια με αυτογκόλ το 2-1. Στο 36’ και πάλι ο Μοράλες σκόραρε για το 3-1, στο 45+1’ ο Ζεράρδ Μορένο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 για το ημίχρονο. Στο 85’ ο Φοσάτι με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όμως παράλληλα μάχεται για την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η Χάιντουκ Σπλιτ (4-2) έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια” και η ομάδα του Έμερι αντέδρασε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ της 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στο “Κίτρινο Υποβρύχιο”, που ούτως ή άλλως έχει ανώτερο σύνολο και μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της για να πετύχει και δεύτερη νίκη απέναντι στους Κροάτες.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης Βαγιαδολίδ με σκορ 0-3 και πρωταγωνιστές τους… καινούργιους στην ομάδα, Άλεξ Μπαένα και Τζάκσον. Ο πρώτος έρχεται από δανεισμό στη Τζιρόνα και πολύ καλή παρουσία, πέτυχε δύο τέρματα, ενώ ο δεύτερος ήταν εκ των διακριθέντων στη Βιγιαρεάλ Β’ που πήρε την άνοδο για τη Σεγούντα Ντιβισιόν. Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι που είναι ελεύθερος. Εκτός οι Ντανγιούμα, Αλμπέρτο Μορένο και Τριγέρος. Αμφίβολος ο Φόιτ.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*4/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 11 σερί ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφότερες έκαναν εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα και ήταν πειστικές. Η Ατλέτικο θα πιέσει ως γηπεδούχος και φαβορί στο παιχνίδι, όμως η Βιγιαρεάλ ξέρει να αμύνεται και να βγαίνει επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση. Έχει χάσει από τους “Κολτσονέρος” μόλις 4 φορές στα τελευταία 15, ανεξαρτήτως έδρας. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.90.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ