«Ροντέο» στο «Άνφιλντ», Ατλέτικο στο «Βαγιέκας»!

«Ροντέο» στο «Άνφιλντ», Ατλέτικο στο «Βαγιέκας»!

Προβλέψεις για το Λίβερπουλ - Άρσεναλ και το Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη στήλη στο Λονδίνο, Τότεναμ και Μπράιτον ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας! Σε δραματικό παιχνίδι στο οποίο, μεταξύ άλλων, αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί, οι γηπεδούχοι πιο κυνικοί και αποτελεσματικοί, με το τελικό 2-1 δικαιώθηκε η επιλογή μας για 1Χ και over 2.5 με απόδοση πολύ κοντά στον τριπλασιασμό! Στη Μαδρίτη, αντιθέτως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, ήμαστε σε καλό δρόμο μέχρι το 70′, η Ρεάλ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1,στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 3-2 “ακυρώνοντας” το Ρεάλ -1.00 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικα ποδοσφαιρου!

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει η ΕΠΟ! Μετά τους μεθυσμένους Πολωνούς, επιλέγουν τον Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ-Αρης!

Λίβερπουλ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Από το μεγάλο ματς της Πρέμιερ Λιγκ κάνουμε σήμερα την αρχή, η Λίβερπουλ που δίνει μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο υποδέχεται την πρωτοπόρο και επίδοξη πρωταθλήτρια  Άρσεναλ, σέντρα στις 18:30 στο «Άνφιλντ»! Από λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι στο Λονδίνο οι γηπεδούχοι, για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, αυτό που λείπει περισσότερο μέσα στη σεζόν από την ομάδα του Κλοπ είναι η αγωνιστική ταυτότητα, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι θέλει να κάνει στο γήπεδο ανεξάρτητα από το αν τα καταφέρνει ή όχι! Μπάιτσετιτς και Λούις Ντίας οι μοναδικές απουσίες για τους «κόκκινους», δεν είναι το πρόβλημά τους οι τραυματισμοί αλλά το θεαματικό ντεφορμάρισμα ποδσοφαιριστών που τα τελευταία χρόνια έκαναν θραύση!

Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι πηγαίνουν στο ματς πίσω από μία ακόμη πειστική εμφάνιση, 4-1 τη Λιντς, στο +5 από τη δεύτερη Σίτι και με αυτοπεποίθηση που μεγαλώνει αγωνιστική την αγωνιστική! Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τομιγιάσου και Ενκέτια ο Αρτέτα, οριακά ο Σαλιμπά, επέστρεψε ζεστός, δύο γκολ στο τελευταίο, ο Ζεσούς, ασταμάτητος ο Σάκα, καταλυτικός ο Τροσάρ! Καλύτερη εκτός έδρας άμυνα αυτή των “κανονιέρηδων”, μόλις εννέα γκολ παθητικό, αλλά και με αδιαμφισβήτητη ατομική ποιότητα απέναντί της σήμερα, περιμένοντας σκορ και από τις δύο πλευρές, θυμίζω το 3-2 του Έμιρεϊτς, αλλά και νικητή στο παιχνίδι στρέφομαι στα γκολ, over 3.00 ασιατικό η επιλογή μου, στο 2-07 η απόδοση!

Βαγιεκάνο – Ατλ. Μαδρίτης Προγνωστικά

Επόμενη στάση Μαδρίτη, μίνι τοπικό ντέρμπι με τη Ράγιο να υποδέχεται την Ατλέτικο στο «Βαγιέκας», στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Έντεκα ματς αήττητη με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες η ομάδα του Σιμεόνε, 1-0 την Μπέτις στο τελευταίο με καταπληκτικό σόλο και γκολ του Κορρέα στο 86′, κρυφοκοιτάζει προς τη δεύτερη θέση, με τρίποντο μειώνει στους δύο από τη Ρεάλ! Ντεπάι και Ρεϊνίλντο οι μοναδικές απουσίες για τους «ροχιμπλάνκος» που πέρα από τα αποτελέσματα έχουν και εξαιρετική, πολύ δημιουργική για τα δικά τους στάνταρντς, εικόνα, σίγουρα η τρέχουσα είναι η ελκυστικότερη, εδώ και αρκετά χρόνια, εκδοχή τους!

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι μετρούν και εκείνοι σερί αλλά…προς την αντίθετη κατεύθυνση, επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και ολοένα και περισσότερο χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, αρχίζει να μοιάζει έως και απατηλό το όνειρο για ευρωπαϊκό εισιτήριο! Μάλλον ευχαριστημένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Ιραόλα με το 1-1 στο «Μεστάγια», σαφώς κατώτερη από τη Βαλένθια η ομάδα του κι ας ισοφαρίστηκε μόλις στο 82ο λεπτό, 2.36 – 0.85 τα xgoals για τις «νυχτερίδες»!  Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι αλλά είναι σαφέστατα τα ζητήματα φόρμας που τους ταλαιπωρούν, με βάση τα πεπραγμένα των δύο ομάδων τον τελευταίο καιρό προφανώς και κινούμαστε προς τα…δεξιά του σετ! Επιλέγω «διπλό» και over 1.5, στο 2.45 η απόδοση! 

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ