Προγνωστικά για το Ολυμπιακός – Λεγκανές

Προγνωστικά για το Ολυμπιακός – Λεγκανές

Δείτε τις προβλέψεις για τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεγκανές στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι προγνώσεις για τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λεγκανές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του σε Ολλανδία και Βέλγιο και επέστρεψε μετά από 15 ημέρες στην Ελλάδα. Στις οχτώ φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε, μέχρι στιγμής, σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε NG. Την Πέμπτη (26/7) επικράτησε με 1-0 της τουρκικής Γκεζτεπέ χάρη στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 13’.

Απόψε το συγκρότημα του Πέδρο Μάρτινς θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ισπανική Λεγκανές, σε μία αναμέτρηση που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λουκέρνη (9/8) στο ίδιο γήπεδο, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. «Όταν έφυγα το 2013 είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

Πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος, να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, αυτό που του αξίζει», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο προπονητής του τον προορίζει για το κέντρο της αμυντικής γραμμής. Μένοντας στο μεταγραφικό μέτωπο, ο επίσημος Ολυμπιακός διέψευσε πως έγινε η παραμικρή συζήτηση για τον Σολδάνο (ΕΠ) της Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ παράλληλα ανέφερε πως έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του Αράο (ΜΕ). Τέλος, υπογράμμισε πως δεν απασχολεί τον σύλλογο ο Ζουνγκού (ΜΕ) της Αμιάν.

Προηγούμενο ματς: Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γκεζτεπέ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Stoiximan)

ΛΕΓΚΑΝΕΣ
Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε την περασμένη σεζόν, η Λεγκανές κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ισπανίας συγκεντρώνοντας 43 βαθμούς. Μετά από πέντε χρόνια, παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία της ο Ασιέρ Γκαριτάνο, με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο να παίρνει τη θέση του. Ο 46χρονος Αργεντινός προπονητής θήτευσε στο παρελθόν στις Βαλένθια, Εστουντιάντες, Ιντεπεντιέντε, Αλαβές και Σαουθάμπτον.

Έναντι 12.000.000 ευρώ μετακόμισε στην Μπόρνμουθ ο Ντιέγκο Ρίκο (ΑΜ), ενώ παρελθόν αποτέλεσαν ως ελεύθεροι οι Γκερέρο (ΕΠ), Μαντοβάνι (ΑΜ) και Τίτο (ΑΜ). Αποκτήθηκαν ως δανεικοί οι Ρολάν (ΕΠ) και Χουανφράν (ΑΜ) από τη Λα Κορούνια. Παράλληλα, η Λεγκανές έβγαλε από τα ταμεία της συνολικά 800.000 ευρώ για την απόκτηση των Μεχίας (ΑΜ) και Γκαρσία (ΜΕ) από τις Καραμπόμπο και Ολίμπο, αντίστοιχα. Ελεύθεροι ήρθαν οι Πέρεζ (ΜΑ), Βίκο (ΜΕ), Ογέδα (ΜΕ) και Ταρίν (ΑΜ).

Στις τρεις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε, μέχρι στιγμής, η Λεγκανές σημείωσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Την αποστολή για το αποψινό φιλικό με τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε ο προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Σεράντες, Χουάνφραν, Ταρίν, Μπουστίνθα, Εζέκιελ, Σιόβας, Μάουρο, Ραούλ Γκαρθία, Σίλβα, Πέρες, Γκουμπάου, Φακούντο, Ελ Ζαρ, Ρολάν, Ντάνι, Καρίγιο, Γουίλιαμς, Γιάκομπο, Τεχέρο, Κορτές, Αβιλές, Ραούλ Σάντσες, Κλεάντρο.

Προηγούμενο ματς: Η Λεγκανές επικράτησε με 3-0 της Ράγιο Μαχαδαόντα σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λεγκανές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά από τη Λεγκανές, καθώς σε λίγες ημέρες δίνει την πρώτη επίσημη μάχη της νέας σεζόν. Μπροστά στους οπαδούς του θα θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο, θα επιλέξουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.25 στον Stoiximan.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ