Silver Alert: Eξαφανίστηκαν οι «ευαγγελιστές» της εξυγίανσης!

Silver Alert: Eξαφανίστηκαν οι «ευαγγελιστές» της εξυγίανσης!

Την ώρα που εισαγγελείς και δικαστές έχουν επιφορτιστεί με σωρό υποθέσεων που αφορούν πρωτοκλασάτα στελέχη της… νέας ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, αγνοούνται οι αναφορές από τα «πρωτοπαλίκαρα» της «ενημέρωσης» και του Σαββίδη και των υπόλοιπων που στήριξαν τη «νέα εποχή»!

Ακολουθεί ανακοίνωση Silver Alert: το σύστημα που στήριξε την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε τα πρωτοπαλίκαρα της «ενημέρωσης»! Την ώρα που εισαγγελείς και δικαστές έχουν επιφορτιστεί με σωρό υποθέσεων που αφορούν πρωτοκλασάτα στελέχη της… νέας ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, όσο και να αναζητούμε κάποιες – έστω τόσες δα – αναφορές από τα «πρωτοπαλίκαρα» του Σαββίδη και των υπόλοιπων που στήριξαν τη «νέα εποχή», δε βρίσκουμε τίποτα, καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι εκτελούν πια χρέη προστάτη.

Πέρα από την πλάκα τώρα, το γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης, τον οποίο προώθησαν στον συνεταιρισμό οι ίδιοι που προώθησαν και τον Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της ΕΠΟ, διώκεται για δύο κακουργήματα (κάρτα υγείας και τηλεοπτικά δικαιώματα), ενώ την ίδια ώρα ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για εξαγορά ψήφων στις φετινές εκλογές της ΕΠΟ, μόνο ευοίωνη δεν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που δείχνει ανήμπορο να ξεφύγει από τις δαγκάνες των επιτήδειων.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα ερευνήσει το περιεχόμενο των καταγγελιών, που έγιναν από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ», ώστε να διαπιστώσει αν υφίστανται τα αδικήματα της δωροδοκίας και της εκβίασης. Ο εκδότης της εφημερίδας «Η Άποψη» υποστήριξε ότι για τις εφετινές εκλογές της ΕΠΟ διατέθηκαν 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης είχε δώσει εντολή στην Εισαγγελία Χανίων να διερευνήσει ανάλογες καταγγελίες του πρώην προέδρου της τοπικής ΕΠΣ Γιώργου Βούρβαχη για εξαγορά ψήφων έναντι ανταλλάγματος ύψους 800.000 ευρώ.

Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε ότι όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουν τι γίνεται στις εκλογές της ομοσπονδίας, ούτε ότι «τα ίδια γίνονταν και παλαιότερα».

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος δήλωσε ότι «ποτέ κανείς δεν έκανε κάποια καταγγελία για το τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην ξέρει πως οι εκάστοτε εκλογές είναι χειραγωγημένες. Είπα αυτό που ξέρει κάθε Έλληνας» και αναφερόμενος στην πορεία που ενδέχεται να πάρει η καταγγελία του υποστήριξε «μην είστε τόσο σίγουροι πως η δική μου καταγγελία θα πέσει στο κενό» και εξήγησε ότι «είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και ξέρω πάρα πολύ καλά ποια πράγματα πρέπει να διερευνηθούν και πώς. Όσοι έβαλαν το… χέρι στο μέλι ή πήραν γεύση από την κωμωδία που λέγεται εκλογές, να μην κοιμούνται τόσο ήσυχοι».

Το σίγουρο είναι ότι ο δρόμος για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένει μακρύς και η δικαιοσύνη και τα όργανά της οφείλουν να ρίξουν άπλετο φως στις σκοτεινές υποθέσεις που συνεχίζει να ξεβράζει η (νέα πια) ΕΠΟ, αλλά και η Σούπερ Λίγκα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ