Πισώπλατη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει διαδηλωτής

Πισώπλατη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει διαδηλωτής

«Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου» αναφέρει.

Διάσειση αναφέρει πως έπαθε διαδηλωτής ο οποίος καταγγέλλει πως δέχτηκε πισώπλατη και απρόκλητη επίθεση από άντρα της ομάδας «Δράσης» την Πέμπτη, στην Πανεπιστημίου, μετά τη λήξη της πορείας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Με ανάρτησή του στο Facebook καταγγέλλει πως ο αστυνομικός τον χτύπησε από πίσω «επειδή έτυχε και περνούσε από το σημείο».

«Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου» αναφέρει.

«Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα. Είσαι ξαφνικά στόχος! Πλέον βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλέον το ξύλο θα είναι νόμιμο» τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνο να περνάς τον δρόμο όταν περνάει η αστυνομία.Είναι επικίνδυνο να φοράς μαύρα.Είναι επικίνδυνο να κρατάς το κράνος της μηχανής σου περνώντας ή πηγαίνοντας σε πορεία.Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα.Είσαι ξαφνικά στόχος!Πλεόν βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλεόν το ξύλο θα είναι νόμιμο.Ο Δελτάς που με χτύπησε απο πίσω, επειδή έτυχε και πέρναγα είναι δειλός και επικίνδυνος αλλά θα τον βρώ, θα τον βρούμε. Όποιος έχει βίντεο από αυτή τη στιγμή παρακαλώ να μου τα στείλει, όποιος θέλει ας το κοινοποιησει.Το συγκεκριμένο δεν λέει πολλά για το ποιος είναι ακριβώς και οι δειλοί ξέρουν να κρύβονται καλά.υγ: Ευχαριστώ την @Αφροδίτη Σταμπουλή που αν και άγνωστοι με έπιασε σφιχτά απ το χέρι και δεν με άφησε μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.υγ2: Ευχαριστώ τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν και βρέθηκε έστω αυτό το βίντεουγ3: ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου

Δημοσιεύτηκε από Egon Garduno στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ