Open TV : Απολύθηκαν 21 τεχνικοί από τον σταθμό

Open TV : Απολύθηκαν 21 τεχνικοί από τον σταθμό

Στο Open TV έχει προκληθεί αναστάτωση από τις απολύσεις δεκάδων τεχνικών, μετά την κατάργηση του τμήματος ENG.

Η κατάργηση του τμήματος ENG του Open TV, είχε ως συνέπεια τις απολύσεις 21 τεχνικών του σταθμού, εικονοληπτών και ηχοληπτών.

Μετά από συνέλευσή τους, οι δημοσιογράφοι του Open, πήραν θέση στο πλευρό των συναδέλφων τους.

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης του OPEN, μέλη της ΕΣΗΕΑ ( και μη μέλη), δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους 21 απολυμένους συναδέλφους μας εικονολήπτες και ηχολήπτες.

Ενόψει των κινητοποιήσεων των συναδέλφων – τεχνικών για την αιφνίδια κατάργηση του τμήματος ENG καλούμε την ιδιοκτησία του Σταθμού να επανεξετάσει την στάση της και να αποδείξει όπως έχει κάνει στο παρελθόν ότι διαθέτει το θάρρος να προβεί σε κινήσεις ικανές να επαναφέρουν την εργασιακή ειρήνη.

Σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό που επιθυμεί να έχει ενημερωτικό πρόσωπο και σέβεται τον τηλεθεατή -πόσο μάλλον σε στιγμές δύσκολες για την χώρα όπου η Ενημέρωση των πολιτών είναι απαραίτητη και απολύτως αναγκαία – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ είναι ΌΛΟΙ Τεχνικοί Και Δημοσιογράφοι οι οποίοι διασφαλίζουν την απρόσκοπτη ροή της πληροφόρησης.

Οι τεχνικοί των εξωτερικών συνεργείων που χάνουν την δουλειά τους , είναι εκείνοι που μαζί με τους δημοσιογράφους βρίσκονται με ζήλο ,πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ,αψηφώντας κινδύνους ,κούραση και ωράρια. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την προσφορά τους.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως το σημαντικότερο κεφάλαιο ενός τηλεοπτικού σταθμού είναι οι άνθρωποί του.Καλή θέληση και διάλογος είναι στοιχεία ικανά να δώσουν διέξοδο. Κανείς από τους συναδέλφους μας άνεργος».

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ